31-10-08

 Hej!
Sov hos älsklingen igår, de va trevligt... åkte in å träffade hedda på stan sen vi kollade runt lite och så köpte vi rulltårta :) Som vi tog hem till mig och käkade, nu så sitter vi i mitt vardagsrum med mamma vi har nyss käkat. Kollar på drömkåken haha .... jaja

Vi ska dra till nynäs å kika på innebandy ett tag iaf !
Till kvällen vet jag inte vad vi hittar på vi får se :) Hej så länge :D


Vi skulle ha spelat innebandy match idag men den blev inteställd för att astons spelare spelar i gästrikelaget.. Så dom va kort på spelare ;] Jag som var så taggad! Hedd med ! ! ! Aaja !


Åhjuste! Det snöar helt sjukt !

vintern i Valbo är på G

Vidare !

Hej! igår va det cup i huddik  och det gjick ju hur bra som helst ! Våran första match var mot sätra ! Vi spelade 4-1 ! ! Det va ju så himlans skönt och få spela ut dom som vi gjorde ! As bra jobbat ( vi var 11 pers+målvakt) Så det var bra jobbat måtte jag säga ! ! Ush har aldrig varit så glad som då ! Och sofia (målvakt skit bra jobbat!)

Sen så skulle vi käka alla tog bilen och åkte i väg ingen lyssnade på mig och elin och sofie, vi tyckte att vi skulle gå till nått ställe och käka! Vi gjore det och vi hittade ett jätte bra ställe det va en pizzeria men dom hade jätte go sallad och pasta ! Så vi käkade där det va verkligen gott ! !

Sen så va det ett tag tills nästa match som vi skulle spela mot huddik, riktigt bra lag!
Vi spelade 2-2 mot dom men jag tkr att de var väldigt fel dömt av domarna att ge dem straff för ingenting när de va 40 sekunder kvar lixom.. himlans dåligt de va verkligen inte straff tror inte jag varit så arg på länge dåligt dömt, även dåligt dömt i första matchen men men.. Jag tkr det va svårt att spela mot huddik dom spelade 2-2-1 så man fick spring mycket för att hålla koll på dem haha.. men det gick bra! ! När klockan tjöt och matchen slutade lika visste vi att VI VAR VIDARE I SM ! ! FYFAN vad glada vi va.. ojoj helt tokigt! Tycker att vi gjorde två jätte bra matcher och alla var verkligen super bra ! Bra jobbat säger jag bara ! !
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
VIDARE I SM TJEJER UNDERBRAT :)



Sen så var sov jag hos Hedda och myste och var glad ! :D

high hights


Städat klart nu äntligen :) !



we all got high hopes :)

16-10-08

Slutade halv 11 idag ! :oo så skönt åkte hem sedan somnade jag, har även städat lite och så! :)

Vill ha ny vinter jacka min känns lite liten, men ofc så finns pengarna aldrig till ;/

Träning

Nyss varit på träning ! Jag stod i mål haha ! Det gick väll inte jätte bra! Men man måste ju pröva nya saker eller hur :)?

Sandvikare

Sandvikare är ju väldigt roliga tkr jag! Väldigt annorlund alltså, mycket mycket konstiga... När man är där verkar det som att dem aldrig sett en tjej! Stackarna men men jag har inget i mot er! Bara lite smått lustiga ;]
Man ser vilka som kmr från sandviken lär jag tilllägga, inte svårt dem har nån speciell aura eller nått haha! !

Så lågt

 Trode inte att ni 2 skulle kunna sjuka så lågt...tråkigt
 
- I still love u
- Need respect ? Not here

Besviken

Sluta tidigt idag med så himlans skönt..åkte hem sen vidare till stan .. väl där blev jag så jävla besviken så orkade inte vara kvar..; /
Blir snart till att åka in till sandviken och äta mjaow!
SÅ JÄVLA BESVIKEN

08:08

Vet inte varför jag slog på datorn faktiskt ;p Sitter i sängen just nu med en trampande katt vi min sida ska fixa mig för sak snart till tempo och jobba lite!




Vad brukar ni äta till frukost ?


slutade tidigt..

Idag fick jag sluta väldigt tidigt ! vid 11 ,o
Fanns inga varor att plock, :) Fick hålla på med grönsakerna och så märka tyckte de va lite kul iaf roligare änn att plocka på hyllor! Jag blev väldigt gla när jag fick beskedet att jag fick sluta det var så himlans skönt ! När jag kom hem så käkaded jag lite och kollade på tv sen så somnade jag!

Åkte in till stan när jag vaknae tänkte köpa hårband men hitta inget.. kul att köpa en liten typ bit för 49:90kr ne inte värst så jag åkte hem igen och hämtade tränings kläderna och drog till träningen:) Gick inge vidare kände jag mår inte så bra heller är lite hängig men men ! Sånt är ju livet !
Nu tänkte jag ta mig ett gla djuci och sättta mig i någon vrå haha ! :)


Gjorde Ny design också ganska nöjd ! =)))))

Tempo

HEjj! Jobbat på tempo idag det var inget märkvärdigt , när jag kom hem så la jag mig i sängen och kollade på Andra Avenyn, och messade lite ;] efter ett tag så somnade jag.. sen vart det mat: Lax med potatismos & romsås MUMS!
Nu ska jag kika på någon film! :) Pusspuss

 





Film: 300

 Nu äre film dags det blir 300 på canal+HITS! De va ett tag sedan man såg den men den är ju jätte bra ! Gillar parodin på den också ! :)

Prao imorgon

Imorgon blir de jobb på Tempo veckan ut, känns lite segt men får iaf lite slappt inga läxor! Fast två prov veckan där på.. Men endå känns skönt iaf! Jag ska kika på 300 snart :) den är bra !

Trött


blogg.se laggar ju .. suck  skriver sen :)


hösten kmr kmr

Chokladbollar

Bakade nyss chokladbollar mums, dom blev riktigt goda! Ska kolla på nån film snart och göra lite varm choklad och såklart chokladbollar, vet inte vilken film det blir men får se någon romantisk iaf :D mawh






Saknar dig ..

Match i Söderhamn

Idag var det match i Söderhamn.. Laget var nytt för oss vi hade aldrig spela mot dem förut så det va roligt att möta ett nytt lag! Vi kom dit och fick hjälpa till och bygga sarg med tjejerna m.fl. när det va klart sprang vi lite och sedan sköt vi lite på mål och gjorde andra övningar! Matchen började bra! Jätte fint passningspel precis i början och nästan hela matchen ut för den delen..  Tyckete alla var jätte duktiga faktiskt. Jag var iaf nöjd  med min insats kändes väldigt bra!
Vi vann med 2-9.. Dem fick in några riktigt dåliga mål enligt mg!

JO en rolig sak i matchen var när söderhamn fick frislag nere i hörnen.. Alvarligt talat så kunde dom inte lägga den på krysset utan la den några meter bort.. dom va lite efter inga "regel freaks" precis vet inte hur många gånger domarn sa åt dem. Dom fick t.o.m. utvisning för - för många spelare på planen. Hahah suck !



Efter matchen så följde jag och Hedda med Sofias pappa till huddik och kikade på hockey och åt lite mat.. haha fyfan vad man kan skämma ut sig ibland.. Men vi hade trevligt tkr jag mys i bilen på vägen hem mjaow..
Nu ska jag snart sova är ganska trött och mår inte super bra.



Saknar


du försvann ... det tog slut ..
du är i mitt hjärta alltid

En liten skada



Förra veckan så "råkade" jag ramla lite med moppen då fick ett litet sår
Nu så en vecka efter ser det ut så här, Efter att draigt av ett plster där hela sårskorpan följde med! Ja det gör granska ont faktiskt, inge vidare

hej

HEJ!
Så himla trött på skolan nu mycket läxor och så hinner inte vila nått nu! Men men iblan är det iaf slappt men inte nu.. I övrigt är jag väldigt less på skolan och alla som ska hålla på och tjaffsa det gör inget bättre ! mawh aja
Idag har jag tränat det gick ganska bra! Glömde skorna kvar så lära ta bussen bx och hämta dem så drygt! Tur att dem var kvar iaf!




jag är lite vig iaf :)

05-10-08

Ojoj... sitter ochc läser på lite matte här... jag är verkligen kass på matte ! Jag förstår inte vad som hänt med mig .. Va ju lätt förut men nu .. vet jag inte vad som har hänt..

Kollar på tv nu iaf ska inte göra nått mera tänkte jag är så jäkla trött..
Min mobil har nån tagit.. så jag fick en ny av söta mamma igår har samma nr fortfarande iaf :)!
  

04-10-08

Hej Idag va det cup i storvik! vi hade 4 matcher med 1h mellan rum :O !
Helt sjukt, ni kan förstå att det va lite tufft på slutet.
Vi van första matchen med 3-1 mot runsten sen så spelade vi 2-2 mot alba, alla spelade jätte bra tyckte det va kul att det gick så bra..
e två sista matcherna gick det utför vi förlorade  båda och alla blev fan skaade verkade de som, blev lite kaotiskt så att säga... Men jag är iaf nöjd med min insats, spelade center det gick bra bra bra :) Haha..

Efter detta så va jag med hedda,matilda,cilla och amanda vi åkte och träffa lite folk typ! Lekte kurragöma haha ... suck va riktigt kul faktiskt ;D

NU (söndag) är hemma, tänkte lägga mig och kolla på en film är as trött ! skriver mer senare :)

akta pekfingret ;p fyfy

RSS 2.0