Torsdag

städa städa.. jag är sså jävla trött just nu, ont i magen med! Jag har inte hunnit ätit något än jag är as hungrig så ska nog ta något å stoppa imagen ! Finns säkert några rester eller något! :)

jag ochbroder! :)

Onsdag


Onsdag
25/2-09



Hej, idag har jag varit å köpt två st t-shirts, och varit med clara ! :) Vi har kollat på film åkt pulka och vandrat runt på dagistak :) 

Lov



Hejsan! Nu har lovet börjat och jag sitter här hemma och har ont i magen och så! Inte så kul.. I helgen har det inte hänt så mycket, laget som var typ halverat- spelade två matcher ingen direkt framgång vi förlorade båda ! AJAJ det va inte alls bra, och sjv är man less på tränarna som jag vill spy på, när man kmr in på bänken är det bara negativa saker man får höra även fast man inte gjort något fel, så himla oposetiva imot mig BLÄAW, och när dem gamla "stamspelarna" gör nått fel så äre aldrig något negativt.. Varför ska det vara så jävla orättvist? Idag är det ju Fettisdagen, blir väll en semla då kan man tro! Och idag äre INTERNAZIONEL - MANCESTER UNITED ! :) WÖw, synd att man inte hinner se :' (((((( Ska iaf hålla tummarna för manchester united... tippar på attdet blir 1-3, ska man slå på stort så ska man ;) haha!
(0-0) blir det sannerligen på riktigt!

Torsdag

Torsdag
19/2 -09


Hejsan! Idag har det inte hänt något speciellt roligt faktiskt, men ajg är ganska så glad just nu faktiskt. Vet inte varför men så äre. Just nu är det så jävla kallt i vårat hus och värmepannan funkar inte och den drar jätte mycket el, och det ska den inte göra, iaf itne så mycket som den gör nu så nu är värmen sänkt.. För mor och jag tänkte att vi behöver inte ha varmt i våra rum ?! haha. Aja nu ska jag snart sova iaf och tagga tills imorgon då har vi match vi är 9 man, blir ju skitkul. Men går man in i  matchen med en posetiv attityd så ska e väll gå... Även fast vi kmr att förlora haha!
Natti natti:)

Update: Tisdag


TRÄNING


Hejsan! träningen gick jätte bra men på tisdagsträningarna är man helt slut, är alltid så. Men det gick iaf jätte bra. När jag kom hem så satte jag mig och pluggade lite grann och även illustrerade lite när jag ändå var på G. Nu så ska jag äta semla, japp jag är lite tjockis, äter jävligt mycket godsaker! Men va ska man göra när det är så gott (a)?
Gjorde en lokaflask, dricks mycket av det i det hära huset! :)


Tisdag

Tisdag
17/2-09




Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig Ledig ! Fyfan va skönt att vara ledig, idag blir till att ta de lugnt och sen träna! (: Ska spela mario kart snart !

Satte mig och gjorde en Illustation också :

Min första illustation detta då, efter som jag inte gjort de förut! Men rätt nöjd iaf(:

Måndag

Måndag
16/2-09


Hej! Idag i skolan va det teater, det va ju helt knäppt. Mattias hette han som spelade upp det, han va nog en mest underligaste personen jag sett, han hoppade runt å va skit knäpp! Jag tkr det va lite kul iaf. Vet ni vad imorgon är jag LEDIG hur skönt är inte de. Ska bli grymt skönt iaf. NU så sitter ajg i sängen me min katt som går  runt och trampelitrampar! Hon är så söt. Nu tänkte jag sätta på en film och sova sova sova :)

Rockklassiker!

http://www.rockklassiker.se/



Finns det någonbättre radiokanal än rockklassiker ! ?

När jag började lyssna va det iaf ingen hit, Sofia och jag sa att vi skulle lyssna på "rackklassiker" hela dagen iskolan
sendess har jag lyssnat på det varjedag faktiskt! riktigt bra radiokanal.
Rockklassiker -  Tidernas bästa rock!
106.7 Gävle! Lyssna lyssna!
 

Selma

Selma Algermissen



Har man inte världens sötaste katt så vet jag inte vad! Hon är så gosig och allt bra, nu ligger hon här bredvid mig och är otroligt söt! :)

<3

Alltid selma &frida (: <3

Söndag




Söndag
15/2 -09



Hej, snart är helgen slut igen och skolan börjar imorgon på månag som vanligt. I helgen har jag haft as tråkigt, nog sämsta helgen någonsin, spelat två innebandy matcher också mot alba och aston, vart en vinst och en förlust, jag är inte speciellt glad över någon av matcherna för de vart lite tråkigheter tycker jag iaf för mig, men jag tyckte jag spelade bra iaf! Annars har jag inte gjort nått alls typ! Käkade pizza med Elin, annnars inget. Nu så ska jag iaf ner på stan å fika lite och köpa en tröjja tror jag! (: Sen vet jag inte riktigt vad som händer idag, får väll se helt enkelt.

Imorgon!

TOMORROW!


Imorgon äre det FREDAG DEN 13:e, spökdag? otursdag?  mystiskdag? Så va händer denna dag i då? Jo i filmväg så kan man leta sig fram till detta i premiärväg:

"Friday the 13th"

 Det är en nyinspelning av den ryskaklassiken "Friday the..." Om ni inte kmr ihåg vad dden handlar om så handlar den om detta:1957 drunknar en liten pojke vid namn Jason vid Camp Crystal Lake. Året efter blir killen och tjejen som ansågs ha ansvaret för pojken mördade av en okänd angripare. Lägret stängs, men öppnas igen 1980 av Steve Christie som anställer några ungdomar som lägerledare. Det finns dock någon som aldrig vill se lägret öppnat igen... Lite roligt att de är premiär på denna film fredag den trettonde! :)

Sen äre premiär på: Rosa pantern 2, Det som ingen vet, The brothers bloom och The wrestler! Lycka till då får man la säga !

Själv ska man spela match mot aston denna otursdag, det är bara att hoppas att de är aston som får otur då! :D

Torsdag





12/2 -09
TORSDAG



Hejhej ! Idag vare skola tråkigt som vanligt hade, So, matte, gympa, franska och italienska sen slutade vi halv 4 :) Så åkte jag hem lite snabbt, drog på mig träningskläderna och åt en smörgås jätte snabbt! Sen så runade jag upp till bussen och åkte till träningen, vi var itne så många för de flesta ville vila till matcherna ihelgen, nu gör jag inget ska plugga snart måste skriva en engelskasak och så äre franska glosor :)!
(Fun times in Falun) Thank u ;D

Helgen



HELGEN



Ihelgen spelade vi två matcher - Alba-Runsten
Det var 1 förlust och 1 vinst!
Matchen mot Alba var bra vi fick bra tillfällen och så men vi gick
ifrån machen me 8-6, jag tyckte vi kämpade på jätte bra.
Matchen mot runsten dagen efter vart en total vinst!
Hela laget va jätte bra alla var så duktiga och kämpade på plan
Vi började bra i första och hade kontroll över matchen
sen i andra perioden så började monsterna
ur oss komma fram och folk klagade på varrandra vilket inte är våran
starka sida, men det tog sig å i tredje va vi glada igen! Härligt tjejer vi vann
med 7-2! Helt klart nöjd !

Hej



HEJ TRÖTT SOM EN SPADE



Gud! Jag är bara så himla trött på skolan just nu, det går så jävla seg alltihop! Men de blir endel slappt i veckan i skolfronten iaf, vi har friiluftsdag på onsdag, jag ska åka pulka med elin och lollo haha ! :) Rolig. Jag längtar till träningen imorgon också är så sugen på att spela lite innebandy! :)

Lördag



7/2 -09 lördag



Hej! Hej! Idag äre bortamatch mot alba ! Tagga tagga nu, happas att vi vinner det kmr bli tuffft men, det är bara å kämpa på. Nu så sitter jag hemma i min sängen och väntar på maten!  Jag har nyss vaknat så det blir som en stor frukost. Efter matchen vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog städa lite iaf. Ganska stökigt på mitt rum om man säger så ! :) Men nu ska jag åter gå till att tagga inför matchen ! Hejdå :)

Måndag

New week 2/2 -09



Hej! Idag missade jag bussen och fick gå från stan upp till skolan! Det var så himla kallt! Vi hade lite svenska muntliga nattionella proven idag också! Och imorgon har vi läs förståelse! för väll hoppas att de går bra då, bakade lite choklad bollar som jag ska ta me mig dit å mumsa på !
Annars idag har jag inte gjort så mycket va på stadium med linda å muppa lite innan jag åkte hem nu ska jag kika lite på casanova på kanal nio:) Och juste sökte till gymnasiet nu! Elinoch jag så söta runt på halso-idrott programet hoppas vi haha !men vi hörs Puss ! :)

Tog lite bilder idag också :




 
 
Orkar inte lägga upp nå mera tar sån tid ! :o
Puss !

RSS 2.0