bilder

Some Pics


 
mobil bilder yah
 
sötnosar! haha ;)



gammal bild på tarzan och jane ! ;D



Promote.



→ Lyssna  och kika in på : http://rawmusic.se ←


HOUMAN SEBGHATI - HIPHOP! NY STREETSINGEL! 2008 blev det klart och ett treårigt kontrakt skrevs med Rawmusic Entertainment. 2009 väntar en helt ny skiva, musikvideor, en hel del spelningar och ett nytt sound! Dock vill de öppna upp ridåerna för detta år med att släppa streetsingeln "HipHop", en tung låt som står för exakt vad den är och som tar tillbaka det utvecklade "electro Sverige" till rötterna.


Houman Sebghati är ett namn som ofta tas upp om man pratar om riktig svensk hiphop. Med över 10 år i branschen, samarbeten med Blues, Petter, Swing Fly, Eye N'I, Daniel Lemma m.fl. och den omtalade skivan "Reptilernas Planet (07)" så har Houman Sebghati gjort sitt avtryck i den svenska hiphopens historia. Det tar inte stopp där, i slutet av 2008 blev det klart och ett treårigt kontrakt skrevs med Rawmusic Entertainment. 2009 väntar en helt ny skiva, musikvideor, en hel del spelningar och ett nytt sound! Dock vill de öppna upp ridåerna för detta år med att släppa streetsingeln "HipHop", en tung låt som står för exakt vad den är och som tar tillbaka det utvecklade "electro Sverige" till rötterna.


Låten är producerad av EKP, Co-producerad av Fotios K, mixad av Moe Sakwanda och mastrad av Sören Von Malmborg.


http://rawmusic.se


Fredag

30/1 -09 Fredag


Elin, Jag&lina haha ;D
Hejsan! Kom nyss hem från skolan,
 ska snart ut lite å leka ;D
Vet inte vad som händer ikväll iaf,
 får se vad som händer!





Onsdag

28/1 -09 Onsdag

Hejhej! :)
Nu har jag sökt till gymnasiet preliminärt! Blir nog nån ändring innan jag lämnar in det, Så här ser det ut iaf:


Andeldning till att hälsa idrott droppade upp först var, att jag pratade me min syo om vad jag ville bli och då va hälsa idrott en bra träff så nu ligger det där på val 1, man kan bli t.ex. arbetsterapeut, sjukgymnast, friskvårdskonsulent, massör (; Sen är man ju nått av ett IT/fysik/teknik freak eller liknande så därför ser det ut som det gör ! (:
Men just nu så håller jag på å drunknar i franska italienska gloser matteläxor, biologi, svenska prov, engelsk grammar. Man missar ganska mycket när man är sjuk länge, ganska jobbigt men men det är nog lugnt endå! :) Jag klara allt haha!
Nu så ska jag plugga lite mera på Italienskan man måste ha 90% rätt på glostesterna för att få mvg(jag har mvg nu), och nu äre många gloser, så vill inte missa, kan man ju kugga å sänka sig! Jag vill gå ut med minst 2 mvg haha! Det har jg nu så, hejhå! Känns lite IG varning för mig i matte nu nästan, fast endå inte :) Nu ska jag plugga lite mera puss hej !

Tisdag

27/1 -09 Tisdag



Hejhej! Idag va det skola igen, så himla trökigt! Vi lagade kebab iaf haha.. annars va de tråkigt som vanligt, matematik, so, no, hk.. old boring stuff! Är trött på högstadiet nu, så segt. Man vill bara sova hela tiden. Nu äre dags för premliminära sök enkäten för gymnasievalet iaf, ska nog fylla i min imorgon! :)
Det blir 1. Enrergi 2. Teknik 3. IT 
Resten blir lite randoms!
Efter skolan så fikade Jag, Elin, Hedda och Linda på coffeehouse..... De va trevligt, efter fikat så följde jag med Elin, som skulle hämta sin GGIK tröjja inne på stadium, sen åkte ja la hem! Fixade lite, drog på mig träningskläderna och åkte ner på träning på nynäs! (innebandy) Det gick sådära, har ju haft influensa så va lite rasslig, men det gick iaf bra! Väl hemma så har jag bara lega i sängen :) Och nu ska jag sova, imorgon är de onsdag och de betyder PLUGGA PLUGGA PLUGGA :( :( tråkigt som fan, men sånt får man ta om de ska gå bra ;)

Nu äre film/sov time, Hare bra puss! :)

Söndag

25/1 -09 Söndag(slapp)


Söndag söndag söndag... Lugn dag som alltid! har inte gjort så mycket iaf .. kollat på "Wildchild" Den va så dära tycker jag  lite löjlig. Igår hittade jag mammas gamla glasögon dåligt stora dom va då!! Nu så ska jag hämta lite youghrt med Kellogg's K (stavning)   och kolla på CSI på 5 an innan jag går å lägger mig! Skola imorogn också ush, hejdå  :)


 

Lördag

→ 24/1 -09 Lördag



Hej! Jag har inte skrivit på jätte länge. Jag har varit väldigt sjuk så har inte orkat jag har legat och kikat på devärse filmer hela veckan det har blivit ett par st vill jag lova ! Kanske sätt 20-30 st filmer under hela veckan ! Det är typ 60h film haha :)

Såg på Mysteriet på greveholm igår haha.. Den är så jävla klockren, en av de bästa julkalendrarna iaf! Nu så suger ju alla julkale... besviken, Det var bättre förr så att säga.
Vet inte vad som häner ikväll vi får se :) Puss !

Måndag

Måndag 12/1 -09



Jag är trött

Söndag

→ Söndag 11/1 -09


Hejsan! Idag gick jag upp supertidigt för att vara en söndag, hade tidig match på nynäs mot söderala. Vi spelade på som fan 15-1 tror jag det vart! Creds till Hedda som gjorde 7mål, helvette det är så jävla bra. Men alla var jätte duktiga tycker jag! Nu så ska jag käka lite snabbt och sen ska jag åka in till nynäs pch träffa Sofia och Hedda :) Sen får vi se vad som händer under resten av dagen! Puss så länge !

Lördag

Igår (10/1 -09)


Hann inte skriva något igår kom hem ganska sent, har varit med hedda och sofia och kollat på hockey och tokat, sofia å jag skulle försöka hinna med en buss hem till henne, så kom bussen som vi satt på ner till stan samtidigt som bussen vi skulle med gick! Så vi bara sprang som fan upp till nästa busshålsplats! Fyfan vad vi sprnag vi sprang så jävla fort! Vi va helt döda haha.. På kvällen så kollade jag på film med hedda, American pie: the wedding, roligt roligt.. Sen åkte jag hem och la mig i sängen! :)
Hare gött Tiffany! ;)



Bild från nyår :)

Fredag

9/1 -09



Hej! Idag hade vi sovmorgon till 9.40 det va sköönt. När jag kom hem så satt jag mig i soffan å kika tv, somnade efter ett tag, hehe! Vet inte riktgt vad jag ska göra idag, eller jag vet inte alls vad jag ska göra för det finns ju ingen å vara med känns det som, så ddet blir väll hemma å ta det lugnt då, kanvara skönt det med! Har jätte ont i ryggen och höfterna, vet inte varför men känns inte som att det är träningsverk, det gör bara onnnt! Skulle behöva massage. Ska gå till någon massör någon gång det verkar skönt!  :)

Igår var jag på hockey med Elin (brynäs-luleå), jag tyckte matchen va jävligt tråkig faktiskt va inge fart! Den slutade 1-0 till brynäs efter hårt "arbete", Bra bra! Elin och jag såg en kille iaf, så satt jag å kikade på han, så kollade han ner och vinkade. Det va så jävla pinsamt faktiskt! Man fick ju fästa ögona på annat eftersom matchen verkligen var dålig. För lite spel tycker jag, Brynäs har verkligen tappat andan, förut var det grejer! Men inte nu längre tråkigt tråkigt! Gick på hockey jämt förut men nu förtiden brukar jag inte ha tid! Men det var roligt iaf :)Innebandy klubban kom också Yeey :)

Torsdag

8/9 -09


Hejsan! Står i skolan nu och har nyss ätit mat det va fisk inte så gott alltså! Nu har vi jätte lång lunchrast, och sen så franska och italienska sen slutar man 15.30, sen blire träning, sen hockey brynäs-luleå! Min klubba komer idag också ! tack mamma

sleep

→ 7/1 -09 update


Nu är mitt rum jätte fint ny bäddat, och luktar jätte gott här inne Mhh! I övrigt så tänkte jag sov nu, hoppas verkligen att det går jag har svårt å sov ibland! Inge kul å sova sälv ;/ Men ja, ska inte tänka så mycket för då äre omöjligt at sova ju! Imorgon bitti går jag upp 7! ska äta en präktig frukost annars kmr jag ine orka med dagen känner jag på mig! Hoppas min söm lyckas iaf haha..

Nu blire till att sova i min sköna men KALLA säng! Natti Natti

Onsdag

↓ 7/1 -09



Hejsan! Idag har jag inte alls gjort mycket, tagit de lugnt och så å jag har inte dammsugit mitt rum än! FYFY, jag är så himla lat.. Jag har faktiskt varit ute och cyklat idag, tokigt kanske i det iskalla vädret! Det är verkligen skit kallt ute, 16minus! Och i veckan kmr de vara snö i hela sverige, iaf vad jag såg när jag kollade på väderlägesrapporten. Bättre att det är snö och kallt än bara kallt och frost, allt blir så fint när de är snöigt, vackert vackert.


Imorgon börjar ju skolan!  FYFAN jag vill ha lov nu och förevigt.. jag vet ingenting om vart man ska gå å shit, har vi gympa? Je ne sais pas! Lite funderingar har man hoppas att vi inte går hela dagen iaf. Imorgon har jag äntigen träning! :D Hoppas att min klubba som jag beställde för 2 veckor sedan kmr, tycket det är dags nu jag!

Nu ska jag kika lite film och sova ! Pusspuss*


tråkigt

↓ 6/1 - 09 update



Hej! Nu ska jag sätta mig och glo film tänkte jag! De vart ingen träning idag ;/ De är ju trettondagsafton så ah, vart inge.
Nu är jag helt sjuk godis sugen, men jag pallar inte åka å köpa godis tror jag, kanske man kan slänga ihop en kladdkaka? De kanske man ska göra! Tidigare idag så dog internet tv och hela skitet, lite segt somnade i en liten säng med min katt då man kunde ju passa på å vila! Jag har fortfarande städning kvar också: damsuga .. Får se om jag orkar, jag är väldigt jävla lat haha!



haha, löjligt ..puss !

Halv arg katt ?


5/1 -08 ?

Märkte ni att jag hade skrivit 5/1 -08 i inlägget i måndags haha! Man är ju inte riktigt van vi 09 ännu, men de kommer :)

Tisdag

→ 6/1 -09



Morrsning! Vaknade typ 10.23 om de nu va nödvändigt å berätta vet jag inte haha! Gick ner och tog lite djucie, orkade inte göra en smörgås! Men mamma kom ner och frågade om hon skulle göra en macka åt mig, så tur var väll de. Måste äta lite så blodet kommer igång! Nu så sitter jag å kollar på "Vi på saltkråkan" som ni ser på bilden. Vem har inte sätt "Vi på saltkråkan" ? Det måste väll alla ha gjort eller hur.. Det är ju ganska roligt faktiskt! Sitter här å skrattar åt Melker och skrållan och alla dom dära hehe, Rolig serie! Ska snart fixa mig lite, ska ner på köpis med Clara, sen äre träning på nynäs, får väll se om man hittar på nått efter det  =)) Wiie






Lägger upp lite pics sedan!  PussHej!

Vart är den ?

För nästan 11 dagar sedan.. Så beställde jag en ny innebandyklubba! :D Men nu är jag lite lack, den borde ju kommit för flera dagar sedan. Men jag får springa runt med min skrothög haha som blir misshandlad kanske lite för mycket ;/ Men den funkar för mig! love it. Men nu vill jag ha min ny faktiskt fyfan. Kom igen nu, hoppas att det kmr nått lite brev i lådan i morgon! :)







Måndag

→ 5/1 -08



Vaknade typ 10 eller nått men ville inte gå upp ur sängen för de är så sjukt kallt i mitt rum så låg kvar, och vaknade kl2 haha sen igen. När jag satt mig upp så började jag blödda näsblod! Det va de som fick mig upp ur sängen. Hehe, nu gör jag ingenting typ.. håller på å städa mitt jäääääätte stökiga rum men jag orkar itne är så jävla lat! Men ska fortsätta snart så. Igår spelad vi match mot 10åringar nästan pinsamt å säga hur det gick! Vi förlorade nämligen... aja de va väll haha vet inte vad jag ska säga faktiskt! Fan va uselt!  Det har hunnit blivit nyår också. Va lite hos Emelie då, de va ju trevligt, roligt också, kom många dit ju. Vilket inte jag trodde aja. Det vart en toppen kväll iaf ! 
Helgen:
Var på bio i helgen också med Elin, vi gick på "Allt flyter" - skit skön film, vart en hel del skratt faktiskt haha. Jag har träffat Claris också sen har jag bara lekt och så haft roligt. Nu äre bara tråkigt at tänka att skolan börjar om bara några dagar! Ush, jag vill ha lov hela mitt liv, haha. Men men, hoppas tiden går fot bara :)

RSS 2.0