Torsdag

Torsdag
K-rion - Blood Doctrine

Holla, whats going on? Sitter på jobbet nu, trött som ett svin är jag låg kvar i sängen idag 1h innan jag gick up så han inte göra så mycket blev lite stressigt. Sen på vägen upp till jobbet så såg jag våran gamla bil en "MOT 226" de registrerings numret glömmer jag aldrig, tänk vad vägen kan vara liten ibland. Idag mår jag helt okej, bara de att min ögon vill ha mörkret och vara stängda, så mår ryggen rätt bra också men de blir nog värre fram mot dagen så brukar de bli iaf.

Idag händer väll inte ett skit, min vänner ska iaf dricka de är ju inge bra HÖHÖ! Vet ni vad De va tydligen Fredag idag sa dom när jag kom in i fika rummet! Hur fan kan man vara så borta.. va helt  sold på att de va torsdag. Ja men då lär man ju fan hitta på något vi får se va som händer :)


 PEACE <3

Night

Night
Land Of Shadows (Ft. Cynic) - DJ Muggs VS. Sick JackenI
Nu börjar dagen ta slut, och jag är jävligt trött. Har inte gjort så mycket  idag somnade nästan direkt när jag kom hem från jobbet. Vi får se om de blir nått imorgon tror de blir rätt lugnt iaf, men på lördag blir till att tagga! Nu så sitter jag å kikar på Undecover brother på 6:an. Jävla risiga alltså haha.

Annars mår jag väll bra lite små grinig bara men de är ju inget som visas av mig den sidan finns någon annanstans, jag är ju alltid glad så va fan that's life. Har dock jävligt ont i ryggen å de är rätt jobbigt, känns som någon typ sticker knivar i ryggen, skit jobbigt är de. Så ska vila ryggen lite nu för de är inge skönt å sitta vi datorn med en kass rygg då blir de bara värre ;p haha

PEACE!  <3

Shakurspeare (Born Busy Records)

Shakurspeare (Born Busy Records)


FAN det är ju helt sjuk jag kan inte vänta längre vill höra nu,

 Born Busy Records Presents:
"Shakurspeare" som albumet kommer att heta innheåller exklusiva First Recordings Ever med Tupac när rapparen var 16 år och va bosatt i Baltimore. Han gick då efter namnet MC New York och va medlem i rapgruppen Born Busy, där även Bastfield var med alltså Darrin Keith Bastfield som skrev "Back In The Day: My Life and times wiht Tupac...." '

Inspelningarna man gjorde va acapella och med nånt tekniskt tjohej har man lyckats sätta ihop allting och nu ska de bli ett album! SKIT FRÄNT.. fan ska bli riktigt kul att få höra tycker jag, de här va alltså första gången han rappade för inspelning i hela sitt liv(1988) ska bli spännande å få höra det Bastfield nämnde att han va en otroligt begåvad rappare, t.o.m första gånen han ens öppnade käften och att Shakur inte ens fattade att de va han som rappade, nä ska bli spännande!

(Can't Wait) Albumet kommer ut den 13 september, anledningen till att de blir release då är för de va då Tupacs död infall för 13 år sedan

REST IN PEACE TUPAC SHAKUR <3


Redman And Method Man - Miss International

Redman And Method Man - Miss International (MusicVideo)

Video på låten Miss International ett track från de nya albumet Blackout 2! som kom ut i maj, jävligt skön video inte precis vad jag trode. Rätt chill att dom inte är super seriösa i den också utan spelar lite, jävlig skön video. Men egentligen var det kanske inte så konstigt med en låt som heter "Miss International"  Blir videon nog rätt light. Den är iaf helt OKEY
Det va jävla massa inlägg om Meth nu men jag tkr har är jävligt frän! ;D
PEACE!

Trötthet

Trötthet

Holla! Fyfan vad jag är trött, shit ska nog ta mig till sängen snart. Och idag så kom jag tyvärr ut fick inte vara hemma men va fan sånt är livet. De va ju endå mitt beslut, och jag kom fram till att e va ett kass beslut haha! Nu ska jag iaf ta å sova anting drar jag väll på en film eller musik something like that, sugen på att höra
Say med Method Man
 den är ju ruggigt skön skrev om den förut iaf, den är fet. Nu ska jag iaf dra mig tllbaks och vila/sova imorgon ska man upp å jobba som vanligt ush!

PEACE !










Onsdag

Onsdag
Pentalk - Yeah Yeah Yo

Holla, sitter på jobbet nu är så grymt jävla trött helt sjukt trött är jag! Va verkligen en kamp om att komma upp ur sängen idag. La mig nog lite försent igår, va ute i torsåker med sophia å träffade några. Käkade en pizza och snackade och sånna grejer. Ja iaf var de jävligt skönt att få komma hem sen, idag ska jag inte göra nått har jag fan bestämt så jag hoppas att ingen frågar för då kan man inte säga nej. Jag kmr vara så jävla trött när jag kommer hem så kommer fan somna på störten villket inte är så bra för då kan man inte somna sen när man ska gå till sängen egentligen ..

Damn ill, att behöva gå upp så jävla tidigt. Blir ju inge kul sen när man börjar skolan igen, förfan. Men just nu är jag bara galet trött känns som jag har en klumpi halsen och ögona snart fallerihop. Fan de skulle vara riktigt gött med en sovstund nu, men plikten kallar ju så de kan man ju bara skita i. Snart äre iaf lunch så kanske får man lite nya krafter efter de, ska äta en macka med massa kött på och deressing och sallad, låter väll säker lite snurrigt, men fan skit gött!
Så ska jag be om att ingen tvingar ner mig på stan idag för de tror jag inte att jag orkar med! De är ju sommarkväll där å du brukar ju folk dra sig dit. MEN INTE JAG! No thanks

PEACE! <3

Tisdag

Tisadag

Holla! Sitter på jobbet nu har precis gjort klart allting så nu ska jag dra mig  hemåt, skulle få skjuts av mamma men hon är så jävla seg. Ska hem å byta kläder och sånt för har ingen lust att gå inte i dom hära kläderna ! Så de blir till att dra på sig annat (yy) Ska iaf ut till Torsåker med sophia eller  va hon sa, ska tydligen träffa några där så. Ja men de blir la bra de, lika bra att dra sig hem då! Ni får ha det så bra så länge.



PEACE !

K-Rino - Holla At Me (video)

K-Rino - Holla At Me (video)

Eric Kaiser( K-Rino)The Real shit! Killen som verkligen tar orden rätt alltså de är så jävla cleant så de finns inte!
Låter videon tala för sig själv


PEACE <3

Måndag

Måndag
Outerspace - Cutthroats

Hallo! Nu har jag hunnit vara hemma någon timme, jag kollade på en film med mamma "Rallybrudar" - ja alltså hon tyckte den va så jävla " gullig " vet inte riktigt om jag håller med haha, iaf så bjussa hon på winerbröd så de var värt de. Har hunnit ätit också typ ungnstektcurry kasler eller nått liknande, med ris iaf. DE va fresh - MUMS!

Nu kollar jag på nyheterna, visste ni att Pridefestivalen började idag? Inte jag iaf, men kul för dom då. Dom säger också att Sverige finns de bäst förhållanden att leva som en homosexuell person eller nått trams, vet inte vad dom snackar om! Och dom berättade också att elen hade gått på typ 0.1öre/h, fan va sick. De är ju inget alls. Tkr att allt verkar lite snurrigt nu iaf. Jaha nån mer nyhet när jag endå är på G? Jo dom eldar upp Rinkeby, ja inge kul när folk blir inbrända precis, fan lite hemskt hur många var de som omkom nu igen... 9 st tror jag rätt awful ;/ 
HoHo, vare någon som kollade på simningen. Satt å kollade medans vi käka hon Sara Sjöström som simmade final i 100m fjäril, helt sjukt att 15 åringen krossade världsekordet inte bara 1 gång utan 2 gånger. Sjukt ju 15år, hon fick så klart guld. Props till henne, vilken jävla talang !

 PEACE!

Walter Reed RESPECT!

Walter Reed RESPECT!

Killah Priest som släppte ett mixtape i våras som även Stat Quo, Doitail, Big Lou, Fedarro, K. Sparks, Mr Probz gästar Mixtapet
 Download For Free

MIXTAPE KILLAH PRIEST - I KILLED THE DEVIL LAST NIGHT
(backup)

fucking work time

Fucking Work Time

Måndag den 27/7 är det idag 2009 om ni inte hade kolla på det ; ) Sitter på jobbet nu slutar om 1 ½h ska bli skönt att få vila en stund sen när man kommer hem blir trött av att sitta här, har typ inte gjort ett skit idag, men men man ska inte klaga! Lite får man ju göra iaf. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på sen sugen på att se nån skit bra film så blir väll så, är så jävla trött, as trött shit hur trött som helst. Men nog om de tror nog att många är trötta. Speciellt efter helgen och när man måste gå upp skit tidigt på vardagarna, sånt är livet men de gör ingenting egentligen. Lika bra att vänja sig snart skola endå så... Nu ska jag fortsätt jobba här lite så kanske man kan gå lite tidigare !

PEACE!

New Week

New Week
Listen Up (ft. Celph Titled, Esoteric, and Crypt the Warchild) - Army Of The Pharaohs
Ny vecka då, bara 1månad kvar tills skolan kmr igång igen. Fyfan och 2veckor med jobb har man kvara framför sig. Så va hände denna vecka? Det vet jag inte ?! jobba sen får man hoppas på att nått kul händer, antar att de händer nått skojj till helgen som vanligt. Har varit en helt okej helg iaf (y)

Nu äre sovdags har sagt det till mig i kanske 1h nu men kommer inte fram till sängen på nått sätt, så nu ska jag faktiskt sova, för fan.

Låt text

Låt text

Letar efter en stört skön låt text från "Outsight"  Låten Heter -Another L@te Night- ( Another Late Night), ingen som kan fixa den lyricsen, skulle ja bli happy !

PEACE!

Fredag

Fredag
R.A The Rugged Man - Casanova (Fly Guy)

Ciao! Sitter på jobbet ännu en gång och har precis gått en runda som man går på morgonen och eftermiddagen här på företaget, man typ checkar fikarummet! Kaffeautomater m.m. nu sitter jag här å väntar på nån beställning eller nått, rätt segt på morgonen faktiskt, kom hit typ halv 8. Anyway, idag vet jag inte riktigt vad man ska hitta på vi får se vad som händer om de blir utgång eller bara ta de lugnt är ju bergis på att jag kommer vara jävla trött när jag kmr hem! Men men, blir skönt med helg iaf. Förresten imorse när jag skulle till bussen på stan, jag stod precis utan för bussen å väntade på att tjejen skulle öppna dörren så jag skulle få gå på, men så öppnade hon inte(idiotkärrning) så  när hon blev 20 över så körde hon iväg, hon hann typ 1m för jag knackade på runtan så stannade hon, så sa hon till mig när jag gick på bussjäveln " Du vet att de hära är OLAGLIGT?", så kontrade jag tillbaka med " Vadå är det olagligt att gå på bussen och stanna på en jävla busshållsplats?" så blev hon skit arg, jag vettefan hon va ju knäpp iaf .

Om nån ville veta vad jag ska käka till lunch så ska jag äta lassange
.. ehm ja de va väll allt.
PEACE!

Onsdag

Onsdag
Dubb Sicks - The Sickest Squad



Hej! Nu sitter jag på jobbet, igen. Just nu är de rätt lungt så kan man ju lika gärna slå sig ner vid datorn ett tag tills man får nå viktigare för sig. Igår va jag på harry potter förresten, den va faktiskt bra tycker jag spännande men också rolig.

Idag vet jag ine riktigt vad som händer efter jobbet vi får se om man drar ner på sommar kväll eller gör nått annat, jag måste iaf röjja upp lite på rummet ligger lite stuffs på golvet som jag känner inte ska ligga där. Ne shit nu har jag inte lust å skriva någe mera här så..
PEACE!

Tisdag

Tisdag
Army Of The Pharoahos - Gorillas
Sitter på jobbet nu, jobbar på vaktmästeriet på lantmäteriet. Måste erkänna att jag är rätt trött nu. Ska hem sen och städa, nån får gärna komma och hjälpa till! Mitt rum är ett kaos om man säger så. Aja nu ska jag iaf jobba 3 veckor till ungefär, sen börjar ju skolan så. inte mycket till sovmorgon nu haha, får ta vara på tiden på helgen. Nu ska jag iaf jobba klar slutar kl 3 och nu äre fika å sen sista rundan här i huset!

PEACE

Helg

Helg
Insane - Eminem


Hej ! Helge och vardag är nästan ingen skillna på lovet. Men nästa vecka blire ändrig på de då ska man börja jobba, inte så värsta kul men de blir nyttigt å jobba lite troligen iaf. I Helgen så .. vänt idag är de lördag? om jag inte tar fel så igår så va jag hemma hos min far på morgonen sen skjutsade han hem mig och sen blev de utgång på kvällen vi va hos Ida. Folk såg ut att ha kul och så, så de va nog bra. Aja de va Fredagen de, idag så ska jag nog ut med phia tror jag iaf vi får se vad som händer. Det är iaf as fint väder, så har legat i solen i några timmar när jag kom hem imorse, somnade i solen också men blev iaf inte nå bränd (yy) Hoppas att vädret håller i sig nu det skulle vara trevligt ! 

 
PEACE!

Måndag

Måndag
Jus Allah - Black Arts

Måndag, tråkigt som fan legat i sängen hela dagen och varit ute på cykeln och letat lite ägodelar. Annars har jag bara legat å söla, drog ut å rulla lite på kvällen. Annars inte ett skit !




PEACE!

Dis Iz 4 All My Smokers - Method Man & Redman

Dis Iz 4 All My Smokers - Method Man & Redman

fett

Lördag

Lördag


Varit en härlig dag chillat och utgång mys mys!

Så vare nån som sprutade in tårgas på old saints om ni ville veta? Rätt sjukt

Eric B & Rakim - Hypnotic

Eric B & Rakim - Hypnotic


Some Old school, Ett track från allbumet Let The Rhythm Hit Em från 1990 =)

Torsdag

Torsdag
Das EFX - New Stuff


Jag fattar fortfarande inte att det redan är torsdag, tiden går hur snabbt som helst. Hinner knappt med de man ska göra, känns ju som att de va helg nyss och snart äre ny vecka. Shit så ska man jobba snart också. Idag är det världens jävla skit väder, regnar som in i helvette och blåser som fan också. Vatten överrallt är det, så idag blire bara att vara hemma ta de lugnt å spela lite spel, Supermario på gamla nitendo - lite nostalgi kännslor blir fint de ! !

PEACE!

Onsdag

Onsdag
Vinnie Paz - When You Need Me Feat. Apathy & Planetary
 
Hey! Idag är de onsdag, fick veta att det skulle bli världens skit väder imorgon så idag blire till att dra ut! Så de blir fint det. Nu är klockan tre ska väll ta å duscha nu sen fixa lite saker å dra ut sen! wioe blir fint de känner jag på mig. Imorse vaknade jag kl 7 kändes inte som att jag somnade om men tydligen så gjorde jag det, trött som en jävla sko är jag också. Fatttar inte varför man ska vara så jävla trött, sover kanske förlänge, de är nog min teori!


Theory Hazit - In Motion

Theory Hazit - In Motion

Om nån hittar lyrics till den här låten så säg till!

PEACE!

K-Rino - Years Just Pass

K-Rino - Years Just Pass


Lyricism

Tisdag

Tisdag
Fall Back (ft. Prop Dylan & Pure P) - Mr. Metaphor

Skön låt där ovanför iaf !
Mhh... tisdag alla bara ligger å sover här hemma, så vi två fick man dra iväg till banken å fixa grejer. Sen så käkade jag fan va tråkig DAG ... Cyklade å handlade saker på tempo också va helt slut när jag kom hem, vi får se vad som händer i kväll..

Här man sitter å möglar varje dag ungefär, den dära jävla datorn föresten, den tar kål på mig jag skulle inte precis säga att den var en pärla men men, efter jag jobbat så ska jag nog köpa någon ny känns som att de är dags för de!


PEACE !


Dedication

Dedication - Double A.B


Sängdags! Drar på nån smörig film också, blir finte !

Måndag

Måndag
K-rino - Blood Doctrine
Har varit en jävla vecka, i fredags vart jag helt sjuk i huvudet, nån jävel som började snacka massa skit om massa rykten. Fick världens utfall, var verkligen förbannad, så vare nån som sa att jag nästan hade sönder nån telefon. Sorry, de va inte meningen haha shit ja va så jävla sur asså går inte att beskriva! Men de gick bra sen iaf, har varit en bra vecka, förutom att jag stukade foten i Fredags så de va lite segt, annars hare varit soft. Idag har jag inte gjort så mycket  tagit det lugnt bara, ska nog käka lite glass snart kika på Rob And Big eller nått ! Imorgon blire nog att dra till banken i fixa massa shit.

Eminem - Beautiful

Eminem - Beautiful

Eminems officella video som släpptes för några dar sen
 låten Beautiful från nya albumet "Relapse"


PEACE!

The Game - Better On The Other Side

The Game - Better On The Other Side


Satt å funderade på den hära jäkla Michael Jackson Tribute som The Game drog på när jackson dog. Seriöst så trode jag inte alls att e skulle bli nån Tribute från The Game. Förstår faktiskt inte varför det skrevs en Trubute. MJ som tagit på barn and shit, har fan för mig att The game drog de in nån låt alltså anklagade han för att gjort det . Konstigt att folk inte gillade MJ innan han dog. Sen när han dör ska folk gå runt å vara ledsna och shit, speciellt i USA. Tycker bara det är konstigt. Han va fan en sjuk människa. Om inte MJ hade kommit med PoP hade nån annan gjort det endå så. Bra att han dog innan han fick adoptera typ 7barn - så känner jag

PEACE!

Good Night Track

Good Night Track
Method Man - Say

Så jävla skön låt, den fick vagga mig i till sängs igår.


fucking great man


Dilated Peoples - Worst Comes To Worst

Dilated Peoples - Worst Comes To Worst


Soft Beat! Spana in Michael "evidence" Perretta Moves i Videon

Försten har de varit en rätt skön helg och kan inte fatta hur snabbt tiden går, allt bara flyter föbi.
Eller okej regnar förbi? Har regnat en hel del men endå varit sol också knepigt väder, man vet inte riktigt va man ska planera. We'll se hope the sun comes back !
Tänkte dra på en film nu å äta Chips

PEACE!

Kartellen

Kartellen

Här är nog sveriges största så kallade "gansterrap" gruppen i svergie!
Själv gillar jag knappt något svenskt rap/hiphop - men dom här killarna är some raw shit, deras texter handlar om livet i förorten och deras jävla brott dom begått.
Det här är inget som jag lyssnar på asså, a bit to much!

Iaf när jag var på väg hem ifrån sthlm med dady, så kom de plötsligt upp en intervju med gruppen "Kartellen"
Tyckte de va en rätt bra intervju, och tycker fan att ni måste lyssna på de här om ni inte hört de.
De är två delar
Intervju Del I
Intervju Del II

PEACE!

Torsdag

Torsdag
Apathy & Celph Titled - Fix Yore Face
Igår var jag nere i stockholm och träffade min bröder och brors barn e va jävligt trevligt hade en riktigt skön kväll med god mat och sådära. Träffade Ebba isimmhopperskan också, kul att se henne igen faktiskt ohon hängde med å badade i Tullinge vi hade riktigt trevligt! Förrestan fick ajg typ världens jävla hål i mina nedrans bikinibrallor, AS stort hål vi röven. Min bror märkte  det iaf innan jag hadde hunnit gått runt och visa alla mina ägodelar haha! Köpte iaf nya idag då, lika bra att passa på, hade ju sålt en konsertbiljett till Ebba också TJING 600:- i fickan. Alltid något
Välldigt långa inlägg jag drar alltså, nästan så man inte orkar läsa. Fy sjutton!
Immortal på P&L - bror/ida's foto

PEACE!

RSS 2.0