Måndag

Måndag
30/3- 09
The Enemy (Ft. Fat Joe) - Big L



Tjena! Ny vecka igen då, i veckan åker man iväg till örebro på cup, blir grymt! Har inte hänt nått speciellt i skolan heller tråkigt som vanligt. När jag kom hem så bakade jag chokladbollar och kollade på film och nu orkar jag ta mig fan inte skriva någe mera

PEACE!

10 mest spelade

10 Mest spelade

All Shall Perish (ft. Cheif Kamachi, King Syze, and Vinnie Paz) - Army Of The Pharaohs 
The Countdown Theory (Ft. Walkmen) - Celph Titled
Exertions (Remix) (Ft. Virtuoso, Esoteric & Bahamadia) - Jedi Mind Tricks
Big Dreams - The Game
Seven - Army Of The Pharaohs
The Light (Prod. by Sapient) - Moodswing
If You Can't Say Love - Visionaries
/ Love The Doe - Biggie Smalls
Immortal Technique - The point of no Return (Ft. C-Rayz)
Bomdigi (Dave Bee Remix) - Erick Sermon


random ordning! ;D



Söndag

Söndag
29/3 -09(sommartid)
Sacrifice Jedi Mind Tricks



Bonjour! Nu äre sommartid, om inte visste det .. har förlorat en hel timme på den hära dagen nu! Men det är rätt posetivt gillar när det går snabbt, då slipper man hitta på så mycket haha! Låter som värsta trökhögen.. men de är fan söndag, och då är man ju inte jätte pigg. Imorgon äre skola igen också USH! Vi har engelska prov på fredag också MEN hörni vet ni vad jag kom på!! Jag lär ta ledigt på fredagen för vi ska på Cup i örebro GRYMT kul ska de bli, vi ska ta hem hela skiten! Nu så ska jag göra en smörgås och titta på film med sötkissenselma tänkte jag, de får bli en disneyfilm efter som jag bara har VHS, och där dominerar disneyfilmerna hah! ;) Annars ska jag bara ta det lugnt idag städa mitt rum och lite sånt pyssel! :)

Lördag

Lördag
28/3 -09
Bomdigi (Dave Bee Remix) - Erick Sermon

YO! Vaknade kl 10-11 av ett sms från Elin hon ville ner på stan, så drog ner dit kolladed på dm final i innebandy och gick runt på stan lite. Elin köpte lite saker själv hade man inge pengar med sig. Men aja  åkte hem för en stund sen och ska duscha och käka snart också, sen så ska jag hitta på något med cissi ikväll också :) Roooligt !

PEACE

Fredag

Fredag update
Bloody Tears - Army Of The Pharaohs


Hejhej, fan va skönt det va efter franska provet, kändes bra tycker jag. G blir det iaf solklart. Så det känns great. En sak avklarad lixom. Aja nu så har jag nyss duschat jag ska nog ut snart å leka lite. Inte kan man sita inne en sån hära fin dag haha! Vi får se vad som händer nått blir det iaf. Ska käka först också, kan inte åka i väg på tom mage heller!
The Boiling Point - Outerspace, har rullat på min min öron nu hur länge som helst, tung låt !


 





Fredag
27/3 -09

On a Path - LoDeck& Omega One



Hejsan! Nu sitter jag i skolan och jag har kommit på att det är fredag! Haha, va fan ska man göra idag då. Det vettefan, vill bara vara hemma och mysa tror jag får se, just nu är jag inte på humör att gå ut iaf! Vi fårse hur det blir, snart är det Franska prov jag vettefan hure kmr gå men jag känner mig rätt säker tror jag, jag är ju ett snille! Vi slutar rätt tidigt idag så då hinner jag uträtta några ärenden innan jag åker hem haha, SOFT!

Tout come d'habitude
PECE!

Pluggar

Pluggar
"
Kool G Rap"& "The Game"

Kool G Rap &The Game

|Pluggar | Never Can Say Goodbye - The Game | FranskaBoken  | Televisionen | Penna|
|Mobiltelfon(hoes) | Guanini| | Loka|

Ne sova nu känner jag
PEACE!

Torsdag

Update Torsdag
Gang Starr - Mass Appeal


FMANFan va jag skriver då haha! Sitter å pluggar lite smått på franskan iaf, men jag orkar itne men jag MÅSTE. Lite svårt å göra saker som man inte vill tycker jag, snart ska jag äta middag med mammsen hon fyller ju 51, blir väl nå tårta eller något också mums! Ja i skolan så hade vi simning också på fjärranhöjder, de är rätt kul å bada ibland iaf! Annars så har de inte hänt så mycket, de va en sån hära begravnings snubbe så SO lektionen som berättade va han fick göra på jobbet och sånt, döda människor! Jag tyckte han va rätt sjuk, eller jag venne haha! OCH jag har ta mig fan tappat bort TV-kontrollen också, fan helt veck alltså, lär leta lite mera efter den iaf, ligger väll å skräpar här någonstans :) Men nu ska jag fortsätta läsa på Franskan iaf !




Torsdag

26/3 -09 (mammabirthday)
Naturally Nasty - Celph Titled Apathy


Godmorgon, har nyss varit å grattat mamma inne i hennes rum! :) Fick gå upp as tidigt bara för att jag skulle säga grattis och så till henne -.- Hon blev glad över vad hon fick iaf så de va ju tur det, nu så ska jag käka frukoste eller nått sånt sen äre ju skolan som gäller. Idag så sluar vi lite tidigare än vanligt för vi har inen italienska idag, skönt skönt. Då MÅSTE jag hem och plugga sen annars kmr jag få IG på provet å det vill jag ju inte ha ^^

PEACE

Haha..

Haha (becarefull)
As We Become The Sun - The Lost Children Of Babylon



Jag låter videoklippet tala för sig sjv! :) Men det är inge snusk bara så ni vet haha ;)



... ja ni, skadligt på flera sätt

Besviken

Besviken
El Lila (Prod. Sam-E & Alibi) - Medina(kollaupplyricssåmanfattarvadomsjungerom)


Jag blev lite besviken när jag åt voffler de är inte alls så gott som jag trodde, kyckling med ris är bra mycket godare! Så fuck vofflor. Och nu försöker jag plugga franska men det går åt helvette, tur att man har lite tid att plugga imorgon iaf måste komma igång! Förresten så såg jag en liten rolig sak idag när jag väntade på bussen. En snubbe skulle kolla busstiderna, först så stod han å kollade på plakate med busstiderna han stog en bit bort, å typ förskte se va det stog. Efter ett tag så tog han upp ett par AS stora brillor och gick typ fram till tavlan så han typ slickade på den, så läste han buss tiderna haha. Såg helt sjukt ut, han gick därifrån sen och kom tillbaka när bussen gick haha. Ska kika på TV nu eftersom att pluggandet inte vill alls idag, de är ju typ Fråga Olle på 5an, kan man ju kika på om man vill! :)
PEACE

Onsdag

Onsdag update
Before The Great Collapse - Jedi Mind Tricks
Så nu har vi haft natinella proven i Engelska(uppsats delC) Det gick rätt bra jag skrev o Family And Friends, skrev om typ ärlighet och sånt, så hade vi golf på idrotten gud, jävla sosse sport hatare, så jävla värdelöst, åh gay som fan va han som hade lektionen "Fredde" Aja, nu har jag Franska vi ska göra påskkort men det är ju bara onödigt så jag sitter här vi datorn och är onödig istället eller jag kollar iaf upp en bok somm jag ska göra en bokredovisning på också har inte läst klart den ju "Ett litet hål i mörktet" heter den, finns det något tråkigare en en jävla bok jävel, dock gillar jag bökerna av Jens Lapidus, som bl.a skrivit "Snabba Cash"och "Svensk Maffia", kan man ju läsa när man ligger å solen i sommar kanske vore gött iaf ska jag nog göra!
Efter skolan ska jag ner på stan och köpa en pressent till Mamma hon fyller år på torsdag! Tror jag vet vad jag ska göra så de går snabbt. Hatar att vara på stan så jävla tråkigt å gå runt i massa jävla affärer ush! Sen ska jag iaf hem och plugga ihjäl mig till Franska provet på fredag, grymt tråkigt. Längtar till dom dära vofflorna också som mamma ska göra mums! Ska ladda ner lite musik också när jag kmr hem för snart går det ju inte, och FRA lagen och skit kmr förstöra allas tillvaro, kmr kunna gå in å kolla på alla mail osm man skickar osv så minimerar ju ordförådet när man ska skriva ju fett dåligt FUCK FRA - så jävla trist. Fan får man inte ha något privatliv alls ? Ska hålla på å avlyssna devärse saker, sämst helt enkelt.



Onsdag
25/3 -09
Critical Conditions (Original Mix) (Ft. Vex, DutchMassive & Majik Most) - Celph Titled
Hejsan, vaknade nyss sitter i sängen nu och värmer mig de är verkligen skit kallt både inne och ute. När jag kolla va e stog så stog det -16grader ute, fyfan de är jävligt kallt UAH! Iaf de va 17 inne typ, så kallt äre, Ska ta mig lite frukost snart och så ta de lugnt, gick upp lite tidiger för jag ville inte stressa, vi har nationella engelsk prov nu på morgonen, kmr nog går bra,  sen så har vi någon bokredovisning och jag har inte läst boken riktigt, inte bra haha. Får kolla upp den lite snabbt eller något! :) Annars äre väll inget som händer idag, det är ju voffeldagen idag så de blir vofflor här hemma iaf gott gott, annars ska jag bara vara hemma läsa på lite glosor och så, blir fint de. Är så jävla trött i kroppen och vill bara sova hela tiden, såäre  fan! Aja nu blire lite frukost :)
PEACE

Tisdag

TISDAG
24/03 -09
The Light(Prod.by Sapient) - Moodswing


Hejhej! =) Sitter i skolan nu och har nyss käkat, det var biff. Helt okej var det iaf. Har haft Hjärt och Lung räddning också, så nu vet man hur man gör de utefall någon deckar haha! Ska ha SO nu sen NO då så ska jag sitta å rita med Elin fan vi har ju nyss ritat våran MAJA, dåligt het blev hon. Vi ritar typ bilder om föjder efter alkholen och sånt dära.
 Sitter såklart på datorn också ska leta en nyhet till SO:n det blir om nån snubbe som snodde glass för 61kr och fick 1år och 2 mpnader i fängelset nere i Malmö. Låter så typiskt Malmö ska  jämt vara värst haha ;) ! Aja, efter skolan så ska jag ner och hämta nån tröjja jag glömde hos elinus. Sen hem igen och packa träningsklader osv, vi kanske har träningsmatch de får vi se, jag är nästan mera taggad för träning om jag ska vara ärlig. Men hur som helst nu ska jag skriva ut den dära jävla nyheten också.
Här kan ni läsa om den om ni har lust haha: STAL GLASS FÖR 61KR - DÖMS TILL FÄNGELSE

PECE!

Tråkigt

Videoklipp(yeah)
×seven som pumpas×
Gud det är väligt tråkigt här i Valbo, så jag la upp en liten tråkig video haha! :)

Ja ni ser va kul man har här hemma :) Men musiken finns ju alltid så de är skönt ! Nu ska jag göra en smörgås iaf, och ta nått å dricka! Är as sugen på cola, de vill jag faktiskt ha. Har inte druckit de på månader. Rapar endå bara av det haha, men jag vill ha iaf gött !



Update Måndag
Top Dogz (Ft. Petter) - Looptroop

Tjohej, sitter å skriver lite musik nu, men blev helt trött i handen så får bli litet stop! Ska kika lite på Ballar av stål på 5an, haha jävla sjukt då, fast jag har lust att prova den mänskliga rodeon haha! Men iaf, rätt onödigt att skriva har inget att säga.
Har gjort ny header också:
HIOHOP I LOVE IT
Den blev väll som tänkt tror jag, massa som frågar om jag kan hjälpa, bara säga till så kanske jag kan slänga ihop nått! Ska iaf göra åt Clara nu innan hon får damp har ju lovat så YES! SÅ SÄG TILL VARU VILL HA DIN BÖG SÅ FIXAR JAG (Y).. Aja min tå som jag la upp bild på tidigare har nästan läkt, bara nagel som fattas annars så ser den ju nästan ut som en normal tå! Imorgon äre träning, eller vi ska har tränings match mot stömsbro. Ska bli fett, hoppas dom åker på pisk! Blir till att köra då. Aja lång skoldag har man innan man kmr fram till det. Men det är bra att man har något att se framimot! Nu ska jag fortsätta skriva lite och så. Sen blire till att mysa med kattjäveln och sova!
PEACE!

Måndag

23/3 -09
Måndag

×Gorillas - Army Of The Pharaohs×


Ny vecka igen då och måndag somvanligt inga konstigheter.. lika risig som varje måndag. Aja idag gick vi havlv dag i skolan, sen gick jag på stan med elin. Köpte en töjja också, I helgen har ajg varit med nära och kära och åkt skidor i Romme. Skit trevligt :)!

Torsdag

Torsdag 19/3
×Immortal Technique -The Point Of No Return (Ft. C-Rayz)×

Godmorgon sitter i skolan nu, och har SO. Vi skriver nått arbet realterad till död,etik och lite sånt. (John ser ut som en ekorre-ärthur sa de) Vi skriver om  Barnarbete, Arthur har skrivit lite medans jag suttit å ritat på bänken, vi ska snart ha gympa och jag hoppas att det inte är dans, det är bara så jävla värdelöst. Så hoppas jag att de är god mat också, men det är det ju sällan. Sen så har vi håltimme och franska sen italienska sen slutar vi.

Fick VG på mitt SO prov också :) ! Det trode jag inte för jag hade inte pluggat alls, så jag är jätte nöjd. Efter skolan så ska jag dra till gymmet för de va tydligen ingen träning. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra vi får väll se vad som händer! :) Fick G på matte provet också(lättnad)

Hejså länge :)

Måndag

Måndag
Big Dreams - The Game

Hej! Ny vecka nu igen och i helgen har jag varit med vänner och spelat DM vi kom 3.a jag tyckte vi kämpade på jätte bra, som vanlig var vi inte så många, och de va så jävla skönt att vinna den sissta matchen mot ggik tjejerna också. Skit bra girls! Idag ahr det inte hänt så mycket, fick G på matteprovet vilken lättnad. Efter skolan va jag nere på stan å kika på present till fadern hitta ingnting så får kika mer imorgon! Annars har de inte hänt så mycket. Eller jo har fått nagelinfektion i tån ajaj.. Om ni är känsliga så tryck inte på bilden haha! :D


Aja nu så ska jag pumpa lite musik å vara glad läsa på lite om evolutionen, vi har nå förhör imorgon. Men jag tror jag kan allt faktiskt . Natttti natti !

Torsdag

Torsdag
-Seven - Army Of The Pharaohs-


Tjoho! Hade ställt kl på en rimlig tid imorse för jag ville upp å äta en bra frukost osv men så klart så snooz'ar man mobilen i 100år så kom upp as sent och han inte käka frukost eller nått.. Plus att jag missade bussen med 1sekund, lite surt eftersom vi hade Prov imorse och jag kom försent, inte bra de. Iaf en opluggad trött och hungrig Frida gick iaf inte för att göra sitt bästa på provet. Det gick fakitskt mycket bättre än va jag trode! :o Bröjar nästan tro attt jag är ett litet snille fakitskt. Efter skolan och allt ståhejj, så vare bara att kuta ner till bussen och åka hem och hämta tränings sakerna och ra på träningen, de va en rätt råkigt och meningslös träning faktiskt!  Aja efter träning åkte jag å handla lite saker ! Typ ätbart, och lite som jag kan sitta å festa på, på nationella provet imorgon! Wish me GoodLuck(bnbnbbnbnbb WTFn Nöh tryckte på tangenten  å då blev det såära skumt å det slutar inte vafan!!  Aja haha Konstigt iaf... Nu så sitter jag å lyssnar på muuusik, finns ju inget bättre, ska sova snart också men hejsålänge :)

<3

Onsdag

Onsdag (shitday)
×If You Can't Say Love - Visionaries×



Är så jävla trött på allt. Inte världens bästa dag idag kan jag säga. Så less inget blir som man vill fattar inte va jag gör fel hela tiden. Aja bara köra på endå så. Har varit ute å promenerat lite sparkat på saker å så haha, skönt att få bort lite ilska! =)

Nu så ska jag ta å kolla lite på so provet (ekonomi). Har inte börjat pluggat än, men ja läser på de viktigaste kan väll inte vara så svårt att få ett G. Orkar faktiskt inte kämpa för betyg i skolan nu, det är inte alls kul.
Men men sånt får ta! Hejså länge

 
                                                                                           <3

Tisdag

Tisdag
10/3 -09

-The Countdown Theory (Ft. Walkmen) - Celph Titled-
Tjena!  Och.. hejpå snön! Jag vet inte vad jag ska tycka faktiskt, visst snö är underbart men, jag vill verkligen ha vår - sommar nu. Igår när solen tittade fram så tänkte jag att snart kommer våren. Men men så va det icke, fan det snöar som fan alltså! Förstår inte fan april snart, då äre ju bara snö uppe i jämtland. Det är nog inte bar jag som längtar mot ljusare tider. Aja i skolan hände inget kul iaf bara tråkigt.. Vi hade typ langos(fest) med lärare haha.. De va väll lite kul iaf. Efter skolan så sprang jag ner till Märta å hjälpte henne, snart så ska jag på träning"yippie" Så kul med innebandy, idag ska Carros pappa träna för våra tränare är borta, som jobbar väll eller något :)


Ush när jag kmr hem så måste jag skotta! Det vill jag inte alls göra fyfan, och e är ganska mycket och skotta lixom inte trevligt. Men mamma är sjuk så jag får gå ut å offra ryggen min. Bra träning för armarna ibland, bara att härda..


Måndag

Måndag
×Battle Cry - Army Of The Pharaohs×

Skola igen då finns inget värre och specielt på på måndagar finns inget värre.. Kmr försent till varenda lektion och ingen koll alls! Fick omdömen idag också dom va bro och no(biologiprovet) fick VG det va väll bra antar jag! Har varit ute å sprungit, sprang ner till spåret vi sofiedal och sprang där de vart väll 1.2mil eller något duktig tjej, till mig alltså. Sen så har jag inte gjort så jätte mycket mera träffade matte lite å ugglade haha. Annars har det itne hänt nått kul.. Jag å Elin käkade hamburgare nere på McDonalds ist för skolmaten, rätt chill. Stackars Elin som har brutit nyckelbenet, tycker så synd om henne...
slänger upp en lien ris bild! Natti natti :)





Sweetie, vill va med dig nunu (:

Lördag

Lördag 7/3 -09



Godmorgon då! Nu har jag nyss vaknat, och jag mår rätt bra så jag ska ta och vara med på matchen idag! :D Aja vi får se om de blir br avi ska spela mot ggik. Vi får se hur det går jag har inte en aning. Ja vet inte vad jasg ska hitta på efter vi får väll se! Har nämligen match på söndag me så... ah

Hej

Hej



TRÅKIG DAG TRÅKIG ATT VARA SJUK KUL ATT BLI FRISK (Y) BILDER FRÅN DAGEN SOM SJUK HEMMA :) jag gillar caps ^^

godmorgon, katten kom å väckte med puss!

Japp flickan satte sig å gjorded en illustration som hon glömde spara men den sitter ju på min nya header haha! ^^
Gjord av Frida


Nattinatti ! :)

Friday

Fredag 6/3 -09


Hejhej! Jag ligger hemma åh är lite små sjuk sådära, men det är inget farligt hoppas att det går över tills imorgon så jag kan va med på matchen! :) HAr sett på Herkules och Alice i underlandet idag haha, skönt med lite klassiska Disney filmer! :

Step up!

Movie: Step up (första)

Såg step up igår eller jag jag har sätt den många gånger! Men jag tycker att det är as bra! Den måste ni se om ni inte har sätt den. 

Dena film handlar om Tyler Gage som är en rebell från fel sida av Baltimore som döms till samhällstjänst som vaktmästare på en högt ansedd skola som bland annat utbildar dansare(balett). Han är utanför men utstrålar självförtroende vilket gör att den vackra balettdansösen Nora Clark får upp ögonen för hans talang för street dans. Nora söker desperat efter en danspartner till examensshowen, medan Tyler söker en väg till ett bättre liv. De kommer från skilda världar men när deras öden sammanlänkas slår det gnistor om dem - både på och utanför dansgolvet! Mycket härlig musik och dans vill jag lova ^^ love it !






Se även tvåan den är minstlika bra om inte bättre musik osv!
Rebelliska street-dansaren Andie börjar på en ny skola vilket innebär problem med hennes gamla crew. Hon och skolans popularaste kille Chase bestämmer sig för att starta ett eget crew med skolans mer anonyma dansare. Mycket nice film se den ! :)


Onsdag

Onsdag 4/3-09



Hey! Idag har det inte hänt nått speciellt, känner mig lite krasslig :/ Har faktiskt ingen lust att bli sjuk för då missar man en jävla massa. Så jag ska stå på mig ! :) Har sovit massa små perioder idag sen när jag kom hem, bara dök ner i sängen å somnade typ, så drömde jag en jätte gullig drömm också, men vet itne vem killen va :( Han hade brunt hår å va jättemysig iaf! Om ni nu ville veta det haha..

Hum jag har väll inget annat å säga?? Jomen idag så hittade jag äntligen min jävla tacco dipp! Ush vad det är gott.. ro inte att jag har ätit upp en hel chipspåse nu(aa) OLW! Aja.. Måste ta bort massa skit från datorn också "Ont om ledigt diskutrymme" - datorn är ju hur jävla seg som helst, å då menar jag SEG. Imorgon har jag matte prov :) jag kan det inte men ajg hoppas att de blir G! De borde ju inte vara så svårt. Jag har inte ens jobbat klart med kapitlet vi är på asså vafan.. Allt går så jävla snabbt man hinner ju inte med ett piss!

Tisdag

Tisdag


Hejsan! Nu sitter jag här i sängen å ska snart dra iväg till tandläkaren får väll se va dom säger! Efter det så ska jag ner till skolan igen ;/ Tråkigt ! Vi slutar väll halv 4 eller nått! Men jag har ju sovmorgon mohaha.. Aja efter skolan ska jag hem å käka och lite så dra på mig tränings kläder! Sen är det träning Wiho!

Nu är Edsbyn klar för semifinal men ska det bli vetlanda eller sirus!? Får vi se idag. Även har SAIK en bra chans att slå till och gå in till semi :D:D Spännande hoppas att det går bra !

måndag natt!

Måndag natt

Åååh, vad skönt de blev när jag drog på mig mjukisbyxorna ojoj, ush va skönt. Imorgon har jag Sovmorgon för jag ska till tandläkaren! haha Wiho as skönt! Nu så sitter jag vi datorn ska slå på en film å mysa lite!

riiis ^^ Fan vad med snö det plöjde ner när jag var ute ush! Hur mycket som helst !

Skolan(måndag)

Skola- Måndag
2/3 -09


Så vare dag igen då skola! Inte precis det man såg framimot nu alltså! Nu sitter jag här kl är 7 å fan va tidig jag klev upp! eller det kanske jag som var snabb då, ska snart dra på mig kläderna och kammahåret...haha sen blire väll till att sitta vi tv:en eller något. Jag ska iaf inte sitta här längre! :)
puss puss !







Söndag

Söndag
1/3 -09


Hejsan! Söndag nu, sista dagen på lovet inte kul en veckas till lov skulle ju vara helt underbart.. men nejnej skola äre å det är fan inte kul. Vi har prov prov prov veckan som kommer. Har inte precis pluggat på nått, ska läsa lite på matematiken alltså! :) Men det blir senare jag är inte så plugg sugen! Men vem är det ? Nu ska jag ta något å äta å kolla lite på tv. Sitter å kikar på Sveriges värsta bilförare på kanal 4 haha.. dom är ju så underbara! haha roligt de lär ni ta å se på ! ÅHÅH idag är det Merlin igen, det måste man se den går på 1an 18.45 :) Braa program! :D
FMAN

RSS 2.0