BRAWDCAST!!!!!!!!

BRAWDCAST!!!!!!!!


Mer mer mer Brawdcast!  Glöm inte ladda ner från tidigare inlägg... "The suburban Spokesman" & "Endure" PEACE!


GOOOOOOOOOD JuL

GOOOOOOOOOOOOOD JuL

Jul Jul Igen

Jul Jul Igen


Jaha kom precis hem har varit ute i kylan, och handlat julklappar till folket. Så lika bra att slå in dom idag för imorgon vet man ju inte vad man gör ! Ska städa lite också har rätt stökigt, men jag bryr mig inte så mycket men andra gör nog? Så får offra mig!

Virtuoso - One


PEACE!


Nujabes - Hydeout Productions 1st Collection

Nujabes - Hydeout Productions 1st Collection
DOWNLOAD

Tracklist:
1. Moon Strut(Intro)(Nujabes)
2. Don’t Even Try It(Funky DL)
3. Strive(Apani B-Fly Emcee)
4. Home Sweet Home(Substantial)
5. Still Talking To You(Nujabes)
6. Luv(Sic)(Shing 02)
7. Steadfast(Nujabes)
8. Lyrical Terrorists(Substantial&L Universe)
9. Lose My Religion(Monorisick Remix)(L Universe)
10. It’s About Time(Fat Jon Remix)(Pase Rock/Five Deez)
11. Plazma Avenue(Five Deez)
12. D.T.F.N.(Cise Star/CYNE)
13. Peoples Don’t Stray(Nujabes&Funky DL)
14. Luv(Sic)Part.2(Shing 02)

PEACE!


Plugga(r)

Plugga(r)


Godkväll, sitter här hemma och pluggar och lyssnar på musik. Jag tror jag kommer få göra mitt Ellära prov imorgon så då är det väll lika bra å plugga, om ni vill veta så handlar det om magnetism och inremotstånd å kapacitens eller nått.. Ja jag vet inte men börjar få ordning på några uträkningar så tänkte ta en paus. Jag är nog inte den som hård pluggar. Brukar endå gå ganska så bra på proven (y) Har tydligen engelska prov imorgon också men jag har varit sjuk så visste inte om det, så ska ta å ringa läraren nu å fråga om man måste komma eller om jag ska göra det senare.. Eller så går jag bara dit? Hur svårt kan det vara, det är ju bara engelska? Kanske blir lite tufft på morgonen om man ska sitta å göra ett engelska prov först, och sen allas mardröm... ellära, finns nog inget svårare vill bara spy på skiten haha !

Idag mår jag iaf ganska bra, så det är skönt att känna sig lite små pigg! Imorgon ska jag nog vara med Fia hon ska ut å köpa present till mor sin så då tänkte jag hänga på å köpa nån julklapp (y) Men nu ska jag åter gå till att gå ner och göra glass !


Spelas just nu(19:46) - Louis Logic - Logic And Reason ft. R SonKillah Priest Chief Kamachi - Beutiful Minds (2008)

Killah Priest  Chief Kamachi - Beutiful Minds (2008)
Tracklist:

 1. Beautiful Minds
 2. All Hail
 3. Closest
 4. Reflections
 5. Illest (Feat. Planet Asia)
 6. Most High
 7. Time Out Revisited
 8. Don't Waste Your Lungs
 9. All Been Buried
 10. Blessing
 11. See Clearly
 12. Scrolls

  DOWNLOAD


Film: Babas Bilar

Film: Babas Bilar


Okej! gillar man norlänska maffia på skotrar å svart bilhandel, så rekomenderar jag den hära filmen! Rätt skum film men underhållande.

PEACE!


Jul Jul.. Ge Mig mer Jul

Jul Jul .. Ge Mig mer Jul


Snart är de julhelg, måste skaffa lite pressenter! Ja man kanske är lite sent ute man har varit sjuk så och är fortfarande! Själv har jag önskat mig en nya bräda till backen, men vi får se :) Föräldrar har delade uppfattningar, annars får man väll fixa en på nått sätt då! Vill ut i backen och åka WIHOOo! Slutade med snowboard åkningen för år sen men vill köra på igen! (yy)

Hoppas det bli en bra jul iaf, kommit massa snö så mysigt är det å vädret är helt underbart just nu, kallt å soligt å massa snöö, dock väldigt halt ute så!
Världens gladaste låt:I övrigt händer väll inte så mycket, är lite snuvig ont i ryggen och magen så kan knappt gå, men det löser sig. Så har jag klippt lugg alldeles nyss, blev nog bra jag vet inte man brukar ju ångra sig men wtf i like it. Dessutom växer håret ut så.

Och tiden går fortfarande snabbt även fast man suttit hemma en hel del å varit risig som jag vet inte vad. Men det är skönt för snart är det lov och helg också å nyår! Mycket att se fram imot. Nytt år, hur skönt blir inte det, lite som en ny start eller hur man ska säga det. Hoppas på fina vädret som vi har nu då också så man förhoppningsvis kan åka massa bräda i backen, vi får se hur det blir. Älskar snö...

ps; fia är min sötrumpa ! FOREVER

snow snow snow snow snow snow


Language Arts Crew - Old kids

Language Arts Crew - Old KidsEn grymt härlig låt från Language Arts CrewNån som vet var man kan få tag på albumet " I Shot The Shepherd" Med Language Arts Crew såklart !? Hojta till isf

 PEACE!


Brawdcast - The Suburban Spokesman

Brawdcast - The Suburban Spokesman(2006)


 

Tyvärr orkar jag inte skriva ner tracklist får se om den dyker upp. Men ett rikgit soft album (yy)


DOWNLOAD

!
PEACE

Guru feat. The Roots - Lift your Fist

Guru feat. The Roots - Lift your Fist


 Hej! Har inte lagt upp så mycket på senare tiden, men har inte så mycket tid längre men vi får se om et kommer upp mer i framtiden. Här har ni iaf en låt ni kan njuta av...PEACE!

RSS 2.0