Killah Priest ft. Nas - Gun For Gun

Killah Priest ft. Nas - Gun For Gun????

Måndag

Måndag
Another Late Night - Outsight

Fattade fan inte att de var måndag imorse när jag vaknade, men nu har jag iaf fattat. Idag har jag inte gjort nått speciellt bara tagit de lugnt med tösen. Skönt med sommar &sol förresten.


Hittade inte nån musik via internet på "Another Late Night" men de är fan en rätt skön jävla låt (y)


PEACE !

Immortal Technique

Immortal Technique
Idag, eller rättaresagt just nu kl 17.00 sjunger Immortal Technique Inne på Peace And Love en av sveriges största festivaler, synd att man inte va där, skulle vara grymt att få se han LIVE , bror min är där och lovade att kolla på dom åt mig haha, alltid något. Det va iaf nått jag gärna hade sätt, Felipe Coronel heter den amerekanska 31åriga hiphopartisten som växte upp i Harlem tror jag ? Skulle vilja sätt iaf !

Immortal Technique - The Poin Of No Return

PEACE!

R.I.P - Michal Jacksson m.f

Michal Jackson The King Of Pop

Pop legenden är död p.g.a hjärtfel. Vilket sorgebud och det är inte det första i år tycker att 2009 har vait ett år där många omkommit , tragisk. Även mycket mer som händer också skador och annat hemskt.
- Rest In Peace - 2009 Dödsfall -

Västkusten

Västkusten
The Game - LAX. FilesHallå härskapet! nu har man hunnit vairt på en hel del ställen här på västkusten, Strömstad, Uddevalla och Göteborg. Det har varit jätte trevligt och mysigt, med toppen väder också. Har varit döds varmt, idag(torsdag) höll man på att tupp av alltså tur att de blåst på lite. De har varit mycket trevligt iaf, köpt ny mobil också, min andra va galet kass så nu har man ny och den är grym, nästan iaf ;)                   


Imorgon åker vi hem igen är hemma runt 23.00 nått sånt iaf, finns på mobilen om de är nått!

PEACE!

Torsdag

Torsdag
Army Of The Pharaohs - Black Christmas
Iaf nu ska jag inte skriva så mycket mera här på ett tag efter Midsommaren så kommer jag dra iväg mot västkusten så, de blir skönt. Hoppas man får träffa nån innan man åker( hoho ) Aja, vet inte riktigt vad jag snackar om men nu ser jag fram imot att umgås med broshan och familjen å så.(073 08 399 69 om ni vill nått)

PEACE !

midsommar

MidsommarMidsommar firande nu  - stensätra

Tisdag

Tisdag
Cheka - Method Man And Redman

Va i hela friden är de här för jävla äckel skit väder, nu är det för fan juni ska fan vara sol då! Mulet också tråkigt är de ju bara, hoppas verkligen att det blir någon ändring på de här skiten snart, blir för fan deprimerad. Och så fort solen tittar fram i någon sekund blir man lite gladare. Aja Idag har solen tittat fram lite grann nu på förmiddagen typ. Så jag va ute å spelade lite fotboll, fick en pinne i ögat annars va allt fröjd. Annars har jag inte gjort ett skit idag, så fort man lägger sig i sängen kommer man fan inte upp igen, ungefär så är det iaf. Men nu ska jag fan ut ett tag å chilla lite. Kan inte sitta i sängen hela dagen känner jag. Har städat upp lite på mitt rum också, får damsuga och så imorgon s blir fin fint (y)

Skum - Non Phixion

gun for gun

GUN FOR GUN


  

Måndag

Måndag
Hardcore (So You Wanna Be) (Ft. Reks & Termanology) - Statik Selektah

Idag va vi nere i bourlongen å inte gjorde mycket, kollade på fulla studenter som spelade brännboll och hälsade på lite fölk. Sen åkte jag hem kikade på en film och efter det drog jag på träning. Gick väll rätt bra sträckte mig bara.. eller va fan de gick inte alls bra jag va inte med på noterna riktigt kände jag, men skitsamma. Imorgon är de sista dagen i skolan sen behöver man inte komma dit igen typ.. Helvette va skönt. Aja nu ska jag duscha sen kika på en film tänkte jag.
Skönt att solen kikade fram lite idag då! (;

PEACE !
                                                                <3

Look what I can do..

Look what I can do..
Animal Rap (ft. Kool G. Rap) - Jedi Mind Tricks

Tricky from Frida Maria Algerstam Norin on Vimeo.

<3


W T F

WTF

Haha, ja här har vi hedda och jag, försöker få en liten pojk röst. Men garvar ju ihjäl mig (;PEACE!

Word up!

Word Up!
The Take Over - Randam Luck

Inte skrvit något här inne på ett tag, har inte haft tid med det. Men sånt är livet, finns ju andra saker att göra än att sitta vi datorn å möggla ? Fast just nu så fanns de faktiskt inget bättre att göra, helgen har varit bra bara det att jag är helt slutkörd idag. Men det hör ju till, kan ju inte vara pigg som en ärta jämt heller. Sitter i min säng nu å pumpar musik. Och jag är helt sjuk sugen på en kebab nu, men jag är rätt pank nu så det blir svårt. Men vi får se är sugen på att ta å köpa en kebab till ikväll iaf.

Men fyfan vad härligt, nu är de bara ungefär3 dagar kvar i skolan och sen är det sommarlov ! Fan helt grymt jävla sjukt känns det som.. Jag har varit världens jäkla slaker nu på slutet, jobbat med annat så.. Men de ska jag galet skönt med sommarlov nu känner jag.
 

Jaja, nu sitter jag å lyssnar på meth&red nya album "Blackout!2" De är rätt galet hur mycket Eminems nya album typ har sålt 609,400 kopior och meth's(63.400st) nya album har sålt mer än  Busta Ryhems(59.300st) album också. That's some crazy shit.
 
Aja, ska nog hoppa in i duschen nu jag. Sitter förresten och kollar på tennis final idag ju mellan Söderling och Federline, för en stund sen så va de en kille (huligan) som hoppade ner på tennisplanen å sprang runt å försökte slåss och skit hah, vakterna fick hoppa på honom och bära ut snubben! Hur ofta händer de på en jävla tennis match asså? Inte OFTA! Aja Söderling kämpar på bra iaf men Federline är ju helt sjukt bra så de blir nog svårt för gubben!
(Han förlorade, men de va ju väntat) 

                                                                                                                    (<3)

RSS 2.0