Onsdag

Onsdag update
Before The Great Collapse - Jedi Mind Tricks
Så nu har vi haft natinella proven i Engelska(uppsats delC) Det gick rätt bra jag skrev o Family And Friends, skrev om typ ärlighet och sånt, så hade vi golf på idrotten gud, jävla sosse sport hatare, så jävla värdelöst, åh gay som fan va han som hade lektionen "Fredde" Aja, nu har jag Franska vi ska göra påskkort men det är ju bara onödigt så jag sitter här vi datorn och är onödig istället eller jag kollar iaf upp en bok somm jag ska göra en bokredovisning på också har inte läst klart den ju "Ett litet hål i mörktet" heter den, finns det något tråkigare en en jävla bok jävel, dock gillar jag bökerna av Jens Lapidus, som bl.a skrivit "Snabba Cash"och "Svensk Maffia", kan man ju läsa när man ligger å solen i sommar kanske vore gött iaf ska jag nog göra!
Efter skolan ska jag ner på stan och köpa en pressent till Mamma hon fyller år på torsdag! Tror jag vet vad jag ska göra så de går snabbt. Hatar att vara på stan så jävla tråkigt å gå runt i massa jävla affärer ush! Sen ska jag iaf hem och plugga ihjäl mig till Franska provet på fredag, grymt tråkigt. Längtar till dom dära vofflorna också som mamma ska göra mums! Ska ladda ner lite musik också när jag kmr hem för snart går det ju inte, och FRA lagen och skit kmr förstöra allas tillvaro, kmr kunna gå in å kolla på alla mail osm man skickar osv så minimerar ju ordförådet när man ska skriva ju fett dåligt FUCK FRA - så jävla trist. Fan får man inte ha något privatliv alls ? Ska hålla på å avlyssna devärse saker, sämst helt enkelt.



Onsdag
25/3 -09
Critical Conditions (Original Mix) (Ft. Vex, DutchMassive & Majik Most) - Celph Titled
Hejsan, vaknade nyss sitter i sängen nu och värmer mig de är verkligen skit kallt både inne och ute. När jag kolla va e stog så stog det -16grader ute, fyfan de är jävligt kallt UAH! Iaf de va 17 inne typ, så kallt äre, Ska ta mig lite frukost snart och så ta de lugnt, gick upp lite tidiger för jag ville inte stressa, vi har nationella engelsk prov nu på morgonen, kmr nog går bra,  sen så har vi någon bokredovisning och jag har inte läst boken riktigt, inte bra haha. Får kolla upp den lite snabbt eller något! :) Annars äre väll inget som händer idag, det är ju voffeldagen idag så de blir vofflor här hemma iaf gott gott, annars ska jag bara vara hemma läsa på lite glosor och så, blir fint de. Är så jävla trött i kroppen och vill bara sova hela tiden, såäre  fan! Aja nu blire lite frukost :)
PEACE

Kommentarer
Postat av: imba

snabba cash är nog den enda läsvärdaboken jag vet iaf hahah!

2009-03-25 @ 13:24:00
Postat av: anton

Såg dig imorse :)

2009-03-25 @ 19:12:31
Postat av: Anonym

"så hade vi golf på idrotten gud, jävla sosse sport hatare, så jävla värdelöst,"



hehe.. och du menar inte moderat sport? ;)

2009-03-25 @ 20:42:33
Postat av: fman

Haha visst kanske de är för rikare, men dom rika socialisterna är värre! :D

2009-03-25 @ 21:19:47
URL: http://algerstam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0