fman

fman
Vill träna nu nu nu nu! Å de ska jag banne mig göra :)

fman
" It's 3 am in the mornin
Put my key in the door and
Bodies layin all of the floor and
I don't remember how they got there but I guess
I must of killed em killed em "

PEACE!

Torsdag

Torsdag
My  Mom - EminemFörstår inte hur tiden kan gå så jävla snabbt, e bara flyger förbi. Känns som att man inte hinner med nått alls. Aja Nu äre Fan innebandyträning idag ! Det är galet har ju inte spelat de på 1månad, längtar som tusen kan jag berätta. Sen så ska jag plugga svenska italienska och franska när jag kommer hem också, måste klara sluttampen i skolan nu också.

PEACE!

Music

MUSIC
Method man & Redman - Tear It Off

blackout2Va skulle man göra utan musiken, shit dö? Va nyligen utan min mp3, känndes helt fel att inte pumpa musik genom lurarna.. Aja allt till rätta igen. Förresten så köpte jag Method Man & Redman's nya Album "Blackout2"  för nån vecka sen, värt de va de verkligen. Finns några rikting tunga tracks men Första blackout albumet står fortfarande jävligt högklass. Klart som fan att man har införskaffat Eminems nya Album "Relapse", inte lika tung som Blackout2 tycker jag, men inte dåligt inte.

PEACE!

Lördag

Får bli en chill låt idag
Say - Method Man
FOGGER
Haha känns som att denna fröken är lite trött på att skriva blogg asså, men men.

Frogger made by Neave Games


PEACE!


lalla

Tic-Tac-Toe made by Neave Games


Haha..

PACMAN

Pac-Man made by Neave Games


SnakeMode

SNAKEMODE

Lite OldSchool Snake

Snake made by Neave Games


onsdag

Onsdag
Death & Destiny (Ft. Slaine & Jordan) (Prod. by Sicknature) - Sabac

Skolan idag som vanligt, vi fick ett oförbärett prov på engelska va ju en liten chock det gick väll bra! Efter skolan  så hämtade jag min jacka, och sen drog vi å käkade och även så gick jag och mamma på bio: Änglar och Demoner, den var helt okej, rätt spännande, jag har inte läst boken så vet inte hur lika dom va, men mamma sa att det va rätt likt boken. Aja, nu ska jag lägga mig och kika film !
fman
PEACE!

Söndag

Söndag
Jedi Mind Tricks - I against I feat. Planetary

Har pumpats en heldel JMT denna vecka -  ohyes!

Aja, veckan har varit bra förutom at skor skor skor har försvunnit/stulits, inte så jävla kul det vill jag lova. Det har varit en jävligt skön helg träffat några riktigt trevliga prickar. Idag har jag inte gjort så mycket typ ingenting faktiskt, legat å dega sådära vanligt seg som man är på söndagar, och vet ni vad imorgon är jag ledig WIHOOO! Jävligt jävla skönt faktiskt, nu ska jag iaf kika på Mission impossible 3 på 4an. Ska göra lite varm choklad med marchmellows i pausen! AS smarrigt.
fman
PEACE!


Lördag

Lördag
Biggie Smalls - Running ft. Pac

Word up.
Fan vad jag är trött idag, blir nog till att ta de lugnt i kväll ag är väldigt sömnig. Vi får se vad som händer, sugen på att spela tv spel! Soul Calibur eller nått spel på nitendo64an ! Ska nog ta å göra de. Blir givet att pumpa musik iaf. Nu ska jag käka hamburgar(hemmagjord), hur gott som helst det, kan jag brätta.

Föresten är det någon som har nått film förslag so tell me !

PEACE!

Fredag

Fredag
Raw Is Raw - Vinnie Paz


Skolan var sämst som vanligt men har iaf
haft en trevlig kväll/natt, synd med svergie. Men canada var ju klart bättre iaf, trist endå :)

PEACE!

Torsdag

Torsdag
Children sing - Pace Won & Mr. Green


Sick shit 
 
Ne Hörni, idag har det inte varit nån bra dag alls,  i skolan så skulle vi simma(60längder) på fjärran så var de någon som hade snott mina skor när jag var klar! FYFAN vad sur jag blev, vem fan snor ett par jävla skor? Sno nått vettigt ist inte mina skor :'( Så nu har jag ju fan inga skor, och har inte rå att köpa heller aja, det löser sig nog. Nu är jag iaf hemma kom på att jag har NO / Svenska prov imorgon! Så jag måste fan plugga nu.


PEACE !

Relapse

Relapse
Eminem (Relapse) - Stay wide awakeBack on track, snart kmr Eminems album ut, har för mig att de va runt den 15:e. Iaf så hörde jag nyss en av  låtarna som ska finns på den nya plattan "Eminem (Relapse) - Stay wide awake" Grym, till skillnad från de andra tracket jag skrev om tidigare "Old Time's Sake". Hörde även en liten bit av "Underground" som också kommer finnas i albumet. Båda grymma låtar engligt mig "Stay .." dock snäppet bättre för att han dropat sin himlans dialekt i den, låter tungt vad jag tycker man så hoppas att det kmr bli GRYMT! We will see

Här är ett smakprov av 
Eminem (Relapse) - Stay wide awake

PEACE!

GRATTIS

GRATTIS
Ja må han leva,  ja må han lev,  ja må han leva uti hundrade år ...... 

Idag fyller min bror 18 år stort grattis till honom, just nu är han inte hemma utan han är i Italien så kan tyvärr inte säga grattis. Men GRATTTIS SÅ MYCKET PATRIK. Jag hoppas att han har det bra i Italien. 
 
congratz!

Tisdag

Tisdag
On The Way To The Top (Ft. Hell Razah And Shabaam Sahdeeq) - Killah Priest


soft
Mp3 hackade upp sig idag så kunde inte byta låt, fick nå fel fan. Men de löste sig sen, den fastnade iaf på en killah priest så det blev bra. Idag så vare nationella proven, hade totalt glömt bort det så jävla bort som jag är! Men det gick väll rätt bra den sista frågan orkade jag knappt läsa så jag sket i den haha. Satsar inte på nått super beyg i matte precis, inte mitt bästa ämne. Aja sen efter skolan så åkte jag hem sen åkte jag å köpte bröd och medecin (yy) Bra att ha, jag är nämligen halvsjuk! Å jag köpte en marabouchokladkaka också, men de får man väll unna sig? Nu så ska jag äta pankakor haha! :) Ha det bra
PEACE!

Eminem

Eminem
Ny låt med eminem (Old Time's sake ft Dr.Dre)

Fan lite besviken nästan, Första gången jag lyssna vare inge vidare men den växer iaf..
Men vilken jäävla acenet han har of to slim shady igen tung text men Gillar inte dett så jävla mycket. Och Dre's beat? Vad har hänt
-BESVIKEN-

Fredag

Fredag
House Of Pain - The gameOhoj! Igår var det valborg, det var trevligt käkade middag hos Hedda med brudarna, sen så träffade vi cissi amanda och jennifer på stan, så följde vi med dom. Det var iaf en rolig dag tkr jag helt okej. Slutade kanske lite tragiskt men ;/ Annars vare bra, just nu är jag sjuk tror jag helt snorig i näsan och halsen är slemig. Men men, vad händer idag då? Jo jag har inte en jävla anning vi får se vad som händer! Nu ska jag äta nått och gå ut i solen.
PEACE!

RSS 2.0