Snart är det helg.

Snart är det helg.


Nu är de inte långt kvar till helgen igen! Fattar ni hur jävla snabbt tiden går eller, de va ju fan helg nyss! Fast de är ju jävla skönt att det går snabbt också, känns ju som att man inte hinner med någonting alls nästan, tiden hinner ju bara rinna förbi!

Idag har vi haft studiedag så igår va man uppe hela natten å busa, dåligt skönt dåååå! Idag har man bara tagit det lugnt legat å slöat typ. Nu sitter jag hemma å ska väll hoppa i sängs snart ! (yy)

PEACE!


Yah

Yah
Ibland har man ju ingen koll på uppdateringar här ju hade tydligen inte skrivit så mycket på sensate dagarna, men man har ju inte tid med allt ! :D

Epsilon Project - Sincerely Yours

Epsilon Project - Sincerely Yours


Track från Epsilon Project album "Rasing The Bar"(2007) helt klart ett bra album med en rätt härlig 90's cali-wibe.


PEACE!



Mos Deff For Prez...

Mos Deff For Prez..


Def snackar om hur det skulle vara om han var prez, interjuv från GOODmagazine(2008)
Helt skön ! Prez 2012 (y)


Helgen

Helgen


Har varit med sophia hela helgen, varit ski trevligt (y)


HAHAH! Sebbe i egenhög person!


Fredag

Fredag



Det vart en lyckad kväll igår kan man nog säga. Vi börjae kvällen hemma hos mig med lite annat folk sen kom min bror och hans polare också. Det var jätte trevligt, sen drog vi ut å yrade men det var en helt okej kväll! Det va skit trevligt här hemma ! :)

 


Fredag!!

Fredag!!


Åh äntligen är de helg, fast just nu så är jag i skolan! Men sen är ju lixom helg, fan va skönt. Efter skolan så ska jag nog på stan med sophia sen blir de nog ut med girls men vi får se hur det blir och om clara förljer med ! :D

Ha det bra så länge.


Nonchanant

Nonchalant - Until the day


En riktigt hårdbrud från D.C riktigt skönt flow!
Slog igenom med sin hit "5 o'clock", senare släppte hon ett album "Until The Day(1996)"


Back In The Days !

Torsdag

Torsag



Dåligt sliten man är nu då, vi skolan så har vi svetsat halva dagen sen hade vi super tråkiga lektioner. Vi hade gympa också, vi körde boxercise fyfan alla va typ svettiga som hundar haha. gick inte så bra på matte lektionen som vi hade efter, man va ju fan helt slut. Nu är man iaf hemma å kolckan är 18.00 så snart blir det väll nog till att hoppa in i duschen rätt snart. Mamma har ju bakat en kladdkaka å så man får väll sätta tänerna i den också då, fast inte samtidigt som jag duschar såklart ! ! ! :D ÅÅÅh, jag mår jätte bra rätt ont i tänderna bara  men de ger väll med sig snart, men annars mår man prima är jätte glad hela tiden jävla skönt!

läsa lite energi och miljö sen kika på tv och ta de lugnt innan jag hoppar in i duschen har jag kommit fram till så ha det bra så länge:)

PEACE!


Rakim - When I B on Tha Mic

Rakim - When I B on Tha Mic


Lite Oldschool från Rakim med DJ. Premier, grym låt.


PEACE!


Skola

Skola Igen



Är i skolan! 


Morning

Morning
Snowgoons - Ride On



Ja men nu är klockan 7.00! Fan uppe rätt tidigt idag, sitter å käkar frukost nu, shit tror ni det är lätt eller? Gör fett ont å käka värker ju rät mycket i tänderna men de ger sig väll om nångon dag kanske ! Nu äre ju iaf skola, tror vi har ellära prov men är inte riktigt säker men man ärker väll de när man kommer fram annars är de en rätt lugn dag slutar rätt tidigt så de är skönt, sen äre tränings dag! Inte så jävla taggad men det kanske man bli efter ett tag.











Tracks!

Tracks!


Så nu har jag fixat i hop några tunga tracks om ni är sugen på dom äre bara å hämta hem ↓
SWEET

 

Track List:
The Game - LAX Files
Method Man - Fall Out
The Alkaholiks - Bottoms Up
Statik Selektah Ft Reks & Termanology - Hardcore (So You Wanna Be)
(2x)Louis Logic - The Ugly Truth
Mr. Methaphor - Fall Back (Ft. Prop dylan Pure P)
Strugling Souls - Manic Depression
Louis Logic - Factotum
Celph Titled - Critical Conditions (Ft. Vex, DutchMassive, & Majik Most)
Brocklyn Academy - Splash (Ft. Killah Priest)
Samon Kawamura - Get Down (Ft. Taraach)

PEACE!


Tisdag

Tisdag


Idag har jag som sagt varit i skolan och hos tandläkaren som jag berättaded tidigare, så nu har man fått lite stål i käften men de är ju lungt, orka bry sig om sånt skit. Bara de blir fett snyggt blir jag nöjd!  Efter tandläkaren så drog jag ner på stan, eller va redan på stan men till torget då träffade clara och hennes boy så gick om å tog en kaffe, sen så träffade jag min baby vi drog hem till mig å typ flummade eller nå jävla skit ! Iaf så skulle Sophia handla åt sin madre så vi drog ner till köpis med hennes farfar som kom och hämtae oss å bla bla bla shit va ni bryr er... Nu sitter jag iaf hemma i verdagsrummet å kikar på scrubs! Mamman står i köket å göra mat, så man ska väll trycka ner lite sån i käften snart också men iaf! Synd att man glömde El-lära böckerna i skolan vi har ju typ prov eller nått imorgon! Får väll kika upp lite på intranätet då de blir fin fint ! (yyy)

Annars inget inget, man är pigg som än lärka å blå ögat börjar försvinna, så snart ser man ju inte ut som värsta ligisten iaf ! ! Men nu ska jag inte störa er som läst detta men kika in senare så får ni lyssna lite musik kanske ;)

PEACE!

 


School

School


Sitter i skolan nu, har typ slutat ska nämligen till tandläkarna så lär ändå dra när lektionen börjar. Idag händer väll ingenting tisdagar är så jävla slappa ! jävla skönt.

Annars har vi fan inte gjort ett skit i skolan vi har bara 3 lektioner i dag så det är rätt slappt. !

Fred!


TRACK OF THE DAAAY

TRACK OF THE DAAAY:


Fahrenheit 911 (Ft.Slaine) - Virtuoso

Den har låten är från Virtuoso's Album "World War II"(2007) hela de albumet är helt underbart, bra beats med tunga lyrics. Den här låten är bara ....skit bra.
Om ni inte har de äre bara å fixa upp, helt klart!

[Hook]
You have no god, you have no armor
To defend your father who made this Osama
Been paid from Bin Ladens, Saddam and the Taliban
So whose oil are you putting in your caravan?


Måndag

Måndag

 

Idag har jag varit i skolan och tränat.. I skolan så svetsa vi rör typ, gick skit bra blev super fint ;) Träningen gick också bra,  trött som fan är man nu ju vill bara lägg mig å sova men måste torka klart först för jag duschade nyss. Inge kul å lägga sig å sova helt blöt..

Ja annars inget .. som vanligt ! LOVE LIFE!

PEACE!

Söndag

Söndag


Ja men godmorgon eller vad man ska säga! Jag har varit vaken ett tag och snart ska jag på bio med mamma å bror min. Vi ska gå på "flickan som lekte med elden" får väll berätta hur den va sen. När jag kommer hem ska jag nog läsa lite ellära också (: Men hej så länge..

PEACE!


Aussi hiphop

Aussi hiphop


Hilltop Hoods - Roll on up Ft. Lowrider


Ibland glömmer jag nästan bort att hiphopen inte bara finns i UK/USA m.m så kom jag ihåg de hära bandet, Hilltop Hoods från Australien..
Hilltop Hood släppte ett album i år "State Of The Art" riktigt härligt album, man hör verkligen att dom är aussi's.. Iaf ett härligt album med riktigt härliga beats som får sig själv att svänga med, dom här pojkarna har iaf lyckats bra med ett jävla soft album. Sen att killarna typ ser ut som två styckna kalkoner gör inte mig så mycket, men satt å tänkte på de " Fan .. asså dom ser ut som 2 kalkoner" Dom gör de hAHAH !!

PEACE!


Madonna Speaking About MJ

Madonna Speaking About MJ
Sitter å kikar på MTV Video Music Awards.. så tänkte jag att jag kunde posta ut Madonnas tal här, visst va det ett bra tal men Madonna är ju fake? Eller iaf är de så det känns, men de va ett skit fränt tal iaf.


PEACE!

Some Peps Just..

Some Peps Just...


Våld mot liten Frida asså, fyfan står man helt oskylldigt å ska dra ut pengar, ska man bli nerslagen för de. Vart så jävla förvånad när 3 st killar kom upp till mig å slog till mig puttade ner mig och även en jävla spark. Jävla pussys!

















PEACE!


Lördag

Lördag
Big Picture - Trek Life



Ja nu är lördag, igår va jag med Sophia älskling vi käkade tacos hemma hos henne med hennes mor jätte trevligt drack lite vin å nais, sen drog Sophia och jag ut, de va en bra kväll tills jag tappade bort sophia, och blev typ nerslagen vi en bankomat nere på stan. Annars vare en helt okej kväll (yyy)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på blir nog lugnt iaf! Sitter i sängen å kikar på film nu iaf!

PEACE!


Smooth

Smooth 


Den bästa låten just nu, som spelas mer än en gång på mp3;en är nog den hära. Den är så jävla härlig, bra text och härligt beat, lite höst feeling också! Men jävla härlig låt, klar favorit

Louis Logic - The ugly Truth 



Prome - Mammas Gata(video)


Får nån sagan om ringen känsla... 

Lite Svenskt, här kommer videon som är knas. Inte precis va man skulle förvänta sig av Promoe Timbuktu Andreas Grega.
Men fett låt och en annorlunda video. Ser inte nått speciellt sammangang, men (y)



PPEACE!


Måndag

Måndag
Louis Logic - Idiot Gear


Måndag måndag hejja hejja, idag fick man sin första sovmorgon, fast de va ju bara 1h men de är ju iaf 1h å då hinner man ju fan sova 1h extra logiskt logiskt! Iaf så va va i verkstaden idag, körde mma svetsning, de va inte så jävla svåt faktiskt men blind kan man bli om man inte lyder order haha.. Vi hade skolfoto också, vart ju inte seriöst alls fulaste minen klart man drog på den annars vare ju inge kul? Har tränat idag också, kul kul kände mig lite flummig kanske men de va okej! 

 
PEACE!


Helg

Helg
Statik Selektah - Spell My Name Right


Nu är helgen slut, har varit med Rickard hela helgen jätte trevligt. Så har jag verit ute å sprungit lite också, lite hurtig är man allt. Idag vet jag inte riktigt va som händer men det märker man väll..



Nu börjar iaf skorporna på tatueringen låstna så den är "läkt" snart iaf.
Har varit en underbart lugn helg, jätte jätte.. 
PEACE! 


Inte Vet Jag..

Inte Vet Jag..

Mysbilen
Idag va jag i skolan sen följde jag med Malin när hon skulle tatuera sig, de blev skit bra förresten. Hon skrev Carpe Diem nere vi svanken, med skrivstil riktigt tjusigt - vi tackar Rickard ! Iaf sen kom jag hem och åt massa pannkakor, dåligt gott var de massa glass och syld å sirap å socker å gott! Sen så kollade jag på nå jävla program typ "Skolfront" eller nått liknande dom pratade om kulturkrockar och speciellt om muslimer i skolerna, helt sjukt. Dom har ju helt sjuka "egna lagar" som dom måste föja annars kommer dom typ bli straffade å sånt, och de på verkar tydligen barnens utbildning, för dom får varken vara med under musik lektionerna och inte heller på sexuallundervisningarna, förstår inte varför man inte kan anpassa sig lite, de ska väll inte vara så svårt. AJA

Imorgon är de fredag å de är ju nästan som en helg ska bli skönt att få sova ut på lördagen förhoppningsvis. Just nu håller jag på att städa lite på mitt rum står typ påsar som jag ska slänga överallt så ser ju inte sådära skit vackert ut, men aja de ordnar sig väll snart. Ska fortsätta iaf, Hade bra !

PEACE!


 


Skola

Skola
For Ya Mind(Ft. Zion I) - Guru


Sitter i skolan  nu gör inte ett skit, vi har energiteknik men vi blev klara så fick gå tidigare. Sen vare ju trevligt att man fick veta att man har träning halv 10.. kul att komma hem typ halv 12 då.. då blire sängen diirekt! Fyfan!

Men nu äre iaf lugnt blir hem å ladda sen vi slutar rätt tidigt ida (egentligen skulle jag slutat kl5 men jag har hoppat mitt språk val så slutar kanske 13.30 nu ist jävla skönt, ska fan hem och käka paj sen mums!

Längtar till helgen !
PEACE..


Happiness

Happiness
Louis Logic - coochie coup


Tänkte bara slänga upp en låt ja blir fett glad av,
rolig text på nått jävla vis!



Nu blire sängen, PEACE!


Måndag

Måndag


Ja, idag var det upp i skolan i igen vi va i verkstaden å svetsa hela dagen typ, de va kul ! Hade dock franska på morgonen tror jag ska hoppa av den kursen faktiskt. Efter skolan drog Malin, Robin och jag till sätra han skulle fylla i sin tribial å jag skulle tatuera mig, jag blev fett nöjd så de känns jätte bra nu. Och de gjorde inte alls ont haha ! Nu blire dusch å sova.




PEACE!


Söndag

Söndag
Get Down (feat. Ta'Raach) - Samon Kawamura


Hej! Idag var det match mot faluns dam lag eller vad man ska säga, tyckte vi kämpade på jätte bra för att spela match till sammans första gången. De vart typ 2-8 men men Mayra å ja gjorde iaf ett mål var,  vi spelae jätte bra i början känndes lätt som att vi hade matchen på vår sida men sen vart de lite rörigt för någon gjorde illa sig och sånt. Jag är iaf nöjd med min insats ! haha

Nu har jag nyss käkat och ska hoppa in i duschen snart sen så får ja väll se vad man ska göra! :)

PEACE!

Write Wrote Written?

Write Wrote Written?
Låt: Louis Logic & Apathy - Best Friends


Fan va ett tag sen man skrev nu men har inte alls haft nå tid mycket som händer skola träning å vänner å läxor.. lite drygt. Man slutar skolan runt 4/5 sen så har man träning kl 5/6, tro mig man blir helt sjukt stressad sen när man kommer hem så äre bara sängen och duschen som gäller. Känt mig helt slut hela den här veckan, tror jag måste börja käk frukost om jag ska orka gå upp så tidigt jämt ! Men det löser sig.

I helgen den 4/5 sep.

Har varit rätt segt bara inte gjort nått speciellt, igår(Fredag) va jag ute med sophia evelina och några de va väll rätt trevligt, men idag(lördag) har jag knappt gjort någonting, va inne på köpis för i fredags så knappade jag in fel pin KOD 3 gånger sen fuckade det ur när jag tryckte in puk KODEN, så jag fixade det sen åkte jag hem och lite senare på dagen åkte jag till coop forum eller ah å fixade saker! Så på kvälls kvisten nu så har jag tagit ett bad med ljus och allt sånt mösigt, nu sitter jag och kikar på stockholms boggie på Femman ! (yy)



















PEACE!

RSS 2.0