Tisdag

Tisdag

Idag är det såklart - tisdag. Normalt sätt är det här en extremt jobbig dag i skolan men idag fick vi lite sovmorgon, så kanske dagen flyter på lite lättare idag. Man får hoppas på det. Idag vet jag inte vad som händer ska skriva klart lite svenska saker, och läsa lite på elläran.

Men nu är klockan 9, tog en dusch för en stund sen och åt frukost. Dock fanns inget bröd i lådan, men i kylen fanns formfranska så dedt blev rostat bröd.. smörgås... mmh
Nu sitter jag och kollar på Th Vocie iaf ska sätta på mig lite kläder och fixa lite nu (:

SOVA?

SOVA?

sov sov sov sov sov sov... japp, det ska man ju göra nu iaf hade det varit skönt. Jag är nämligen galet trött, men vill nog inte riktgit ta mig till sängen(fastjagsitteridennu). Ska sätt på tv.n ett slag å bara vila mig till sömns alldeles strax, men innan det ska jag nog ja.. jag vet inte göra nått ? Nej, ska nog ta å slå på tv.n direkt endå (:



Är ju endå sovmorgon till 10 över 10 imorgon ;)

Måndag

Måndag


Idag har jag varit i skolan blev lite sen för ajg trode vi hade bytt verkstad, men det gjorde inte så mycket! Sen började ju killarna spränga hela verkstade så de luktade ju fan oxygen i hela rummet! Efter skolan så mötte jag upp Clara så gick vi på stan och tog en kaffe å bulla.

När jag va på väg hem så satt det en gubbe på bussen som predikade om att alla judar skulle dö när alla våra tappra krigare i svergie kommit åt dom... han var inte riktigt klok, va nog det konstigaste man hört på länge.
Nu så sitter jag hemma med mamma och kollar på OS. Skulle vara på träning nu men blev väldigt illamåeende för en stundsen så blev tyvärr inte så.  ;/

Memphis Regins - Nightmares ft. D-Mitch

Memphis Regins - Nightmares Ft. D-Mitch
Lite music ? Yes, please!



Peace!

sUNDAY mORNING

sUNDAY mORNING

fridaHej, klockan är strax över 11. Har dock varit vaken sen ungefär nio legat och halv sovit lite. Sitter ensam hos David och har precis kikat på reprisen från melodifestivalen igår, måste säga att det är pinsamt vilka otroligt dåliga låtar som förekommer, riktigt pinsamt. Idag tänker jag fan inte göra nått det är svin kallt ute(-20) och det kommer väll snöfall lite senare på eftermiddagen, så nått sånt blir det inte. Nu tänker jag sätta på supernitendot och spela lite, det funkar ju alltid (:


Lördag

Lördag


Igår så hände inte så mycket va med Clara lite, vi åt glass och gick runt på stan bara. Sen stod jag å väntade på bussen hur länge som helst as irriterad på dom jävla sena x-trafikbussarna, men det blir väll så på vintern. Iaf så gick jag upp till david och va där resten av kvällen, han var dock ut på partaj i skogen (;


Nu är det lördag och jag mår väll inte så bra, egentligen skulle jag ut med fia idag, hem till Liiw som fyllde år i veckan men det tror jag inte att jag pallar göra idag. Så det blir nog tv.spel och en lugn kväll med David....

Blessed

För Över 1år..

Över 1år..


För över 1år sendan blev min katt påkörd av en bil här upp vi vårat hus, bört de mesta och polisen ville avliva min skatt. Men ikkem, det tilät inte mamma och jag. Och nu mår hon hur bra som helst och är fortfarande världens sötaste kissemisse ! WOHOOo..



SELMAAAA ♥

The Game - Angel [L.A.X]

The Game - Angel [L.A.X]

Det va ett tag sen man lyssnadde på The Game, men den här låten har iaf jag börjat lyssna på igen, soft soft...



Låter inte lika bra på youtube som på Itunes dåligt dåligt, ohja jag lyssnar min musik på Itunes, blir ju bäst så eftersom jag har ipod, och har all musik jag behöver där :)

Fu

Halloj!

Halloj!

Just nu så sitter jag hemma, har inte tagit mig till någon skola idag.. det känndes bara fel. Så ist har jag bara legat i sängen oh pluggat lite matte och svenska. Springer runt å letar min mobil nu för fattar fan inte vart jag lagt den någonstans men det löser sig nog. Igår mådde jag inge bra hade spytt på natten(ehe) så va hemma och vilade igår också (torsdag)



Annars händer väll inget kul.. Idag är det fredag vet inte vad jag ska göra riktigt men det blir väll något i allafall vill ut.. fast inte UT utomhus. Det snöar ju helt sjukt mycket och blsåre rejält, går man ut får man kämpa för att hålla ögona öppna. så nått sånt blir det nog inte idag.


FUCKU.. :)

RSS 2.0