Brawdcast - Unstoppable

Brawdcast - Unstoppable

PEace

Tisdag

TisdagHej, idag är det tisdag just nu är klockan 18.30 och jag sitter å lyssnar på Black Arts - Jus Allah. Har haft veckans segaste skoldag idag också så skönt att den är över. Idag skulle jag å david gått på bio men det blev inte så blir nog imorgon. Så nu sitter jag hemma och har extremt tråkigt å skriver i min extremt seriösa blogg. Vet inte vad jag ska göra ...... we'll see! Igår fick jag mina glasögon, shit va bra man såg då helt sjukt. Jätte skönt att kunna se som en normal person.

Blessed

Oj

Oj


Känns som man skriver mycket här. Har inte haft så mycket tid denna vecka iaf. Nu är det Lördag å helg. Kom hem för en stund sen, varit hos David. Men ikväll ska jag ut med fia.. får hoppas att det blir skojj!
HEJ!

Braintax - Escuchame

Braintax - Escuchame
UKHhiphop


Rappel - Video Nation BBC

Rappel - Video Nation BBC


oh...
PEACE!

Snart Helg

Snart Helg

Snart är det är det äntligen helg igen, torsdagen har inte varit så speciell. Lite skola och var till intersport och prataded med personalen om min jacka, som tyvärr gått "sönder". Lite halv drygt att jag inte kan stänga den nu, så får försöka fixa det så det är gjort tills vi åker iväg till vemdalen. Annars har jag bara ätit, och sytt litte kläder kan man säga. Men änn är torsdagen inte slut, har sen träning idag också( halv10 ) lite halv segt sådära. Nu ska jag väll leta llite kläder och spela lite tv spel ;)

PEACE!

Sophistic - Be The Change (Brawdcast & Kahlee)

Sophistic - Be The Change (Brawdcast & Kahlee)
PEACE!

Plugg

Plugg

Har suttit uppe och pluggat lite nu ett tag på energi &miljö årövet som jag ska skriva imorgon tror jag. Så det är jävligt skönt.. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Varit hos tandläkaren och sen fixat lite hemma :) Nu tänkte jag typ äta !

HREJ

Restisu - Phathom

Restisu - Phatom
Enyoj!

right now

right now

Just nu så spelas en jävligt härlig låt "It's A Shame feat. Caribinghi & Prop Dylan" En låt som den svenske producenten "The Misanthropis" släppte på sitt debutalbum Stocklyn Retrospectiv. Där en rad av rappare från sverige och usa gästar(ca1årsen).
Iaf väldigt proffsigt och härligt album. Men "It's A Schme" Är nog en stor favorit låt (:

FINALY!

FINALY!


Ja men hörrni äntligen så är man "helt frisk" så nu får, man börja träna igen. Har inte tränat på veckor så jag är taggad, fast kommer ju inte orka ett skit så haha men blir nog skojj!

Annars har skolan börjat å de suger ju K*K, men på söndag åker man till vemdalen så de ska bli KUuuuuuuuul (y)

Substantial & L Universe - Lyrical Terrorist

  1. Substantial & L Universe - Lyrical Terrorist
  2. Substantial - Home Sweet Home

+
Ha en bra kväll ! :)

Verb T - Souls Surives

Verb T - Souls Surives
PEACE!

Gott Nytt År

Gott Nytt År

Nu har det blivit 2010, hoppas på att det blir ett bra år och att de går snabbt å härligt å allt sånt. Nyårsafton var jätte trevlig vi var hemma hos Jossan sen så åkte vi allisammans ner till hagaström. Och till tolvslaget tog vi oss ner till stan, med taxi(mina pengar väntar 45kr var). Kallt va det snöade som in i bänken gjorde det också. Efter tolvslaget å lite annat skulle vi vidare på efterfest, men jag bangade så åkte hem till david och duschade och sov. Va iaf en jätte trevlig afton. Vill också konstatera att förra året låg det inte en snöflinga på marken, lagom mycket skillnad från i år då 2010, då det va/är snö på både mark, huvud, träd ja o.s.v!

 

SÅ GOTT NYTT 2010!

RSS 2.0