Timbuktu - Karmakontot

Timbuktu - Karmakontot

 


Tisdag

Tisdag

 

Heej ! Äntligen hemma så otroligt skönt, håller på att lägger över all musik till min iPod.. Iphonens uttag har fallit ihop så de är ju värdelöst att lyssna på musik på den, ska lämna i den på lagning i morgon tror jag, så de blir nån ordning.
Varit i verkstaden nästan hela dagen blev gassvetsning idag för mig. Smet iväg ett tag på förmiddagen för att fylla i tattueringen, gick väldigt smidigt känner mig lite nöjdare nu!

Blessed!

Blame One - Glass House

Blame One - Glass House

 


Det här får avsluta min kväll nu får man äntligen krypa ner i sängen :D

This Is To Late

This Is To Late

 


Håller på att bli galen på dom hära sena jävla träningarna.. Kommer hem vi 11 å då ska man duscha å hinna slänga i sig käk.. Im going insaine.. Känns jävligt värdelöst å träna så sent de känns inte som att det blir så seriöst å slut som fan blir man i kroppen resulterar till stor trötthet dagen efter! Ser inte framemot imorgon, kommer bärgist somna med svetsen i knät. Hoppas man kan hålla ögona öppna. Ska dock iväg å sätta mig under nålen imorgon, det känns skönt!

Louis Logic - Dos Factoum

Louis Logic - Dos Factotum

 Nu blir det till att krypa ner i sängen och sova till tonerna av LL !

Passion Pit - Sleepyhead (Borgore Remix)

Passion Pit - Sleepyhead (Borgore Remix)

 


Kom just å tänka på att jag önskade den är låten 2 gånger till Musikhjälpen i julas. Klart man bidrar med lite cash å en grymt skön låt! (:

Peace!

Oh, Jisses!

Oh, Jissses!

Söndag betyder oftast matchdag ! Idag var det falun som kom hit, damn va man var sugen på en revansch, på borta planen förlorade vi med .. inte så mycket iaf! Falun är ett av topp lagen. Medans vi ligger (sist) i guess.. från första perioden gick vi ut med stort själv förtroeende och med en ledning på 2 mål. I andra perioden vart det en hel del utvisningar för oss å falun fick till några mål. Det var iaf en sjuhelsikes match å jämt var det verkligen! Det slutade med att 6-8 efter att vi tagit ut målvakten å dom fick mål på öppenkasse!

Känns ju lite surt att vi inte vann. Jäkla utvisningar som ställlde till det, om ja säger rätt nu så tror jag att dom gjorde 4a mål på våra utvisningar! Tråkigt men ja hade iaf skit skojj på planen å tyckte att vi hade ett grymt bra spel !

Annars är man ju typ pank också efter att ha klippt sig å fixat nytt idkort å köpt onödiga skit grejer.. skulle vilja ha löning nu men de är ju 9e dagar kvar, men man klarar sig väll antar jag (så pank kanske jag inte är endå). Imorgon kör vi igång med nytt schema, ser inte alls framemot detta, kollar på schemat å det ända jag ser är ungefär REGLERINGSTEKNINK MÄTE och TREFAS.. ush ush, bara å bita ihop å hoppas att det går vägen!


LTR - Marinate

LTR - Marinate

 

Tack för en grym kväll igår ! (:
Good Things (album) - LTR
älskar detta !

Peace!

Cise Star - Adrift

Cise Star - Adrift


Mycket bättre än så här kan de knappt bli! Underbar lyric, fet ? JA !
"Fact and Superstition, We talk but never listen"Peace!


Snacka Om The Nineties!

Snacka Om The Nineties!


Group Home feat. Brainsick Mob - East NY Theorie
soft,sweet,loovin!Peace!


It's Like Candy For My Ears!

It's Like Candy For My Ears!

Helt klart slänger man upp en låt med legenderna!
Dilated Peoples - Worst Comes To worst


Peace!


Hello !

Hello !Aså va fan drygt ett år sen ja var aktiv här! Å ändå är de folk som är inne å kikar.. ? Kan inte vara så intressant å glo samma inlägg i flera månader (: Nu är det iaf nytt år, har haft det riktigt hektisk de senaste månaderna med träningen å prov som kommer upp slutet av terminen! Desutom har man jobbat på preEnergi också som grädden på moset.. Där har man fan slitit arslet av sig svetsat å lödit som en dåre.. Blir självfallet mera jobb där i framtiden, det gillar vi  (y) Just idag har iaf mitt långa hår gått veck nu äre kort, extremt skönt! Ska nog slänga ihop lite fruktsallad å lite glass nu. Imorgon bitti lär man upp å ha ventelations service.. yey? Rev en elmotor idag på ventelationen så de blir väll en uppföljare på det ! (:

Peace!


RSS 2.0