Onsdag

Ja men då vare onsdag och idag gjorde vi klart SO provet.. Jag försov mig också! Men han ut till bussen men när den kom stod de: Fullsatt påp bussen.. aja det gick bra iaf ! :)

Mamma och ajg åkte i väg på saik match haha vi trode ju det var hemma match men de var borta haha så vi fick åka hem :)

 
Klippt mig också! Jätte kort de ni ! ;)

Skolan

 Nu är jag i skolan nyss skrivit ut texten på big city life! Vi slutar halv 4 så då åker jag hem ska plugga också :)

no more

  

Imorgon äre skola igen nu är helgen över.. Längtar till nästa helg, å blire bara kan jag lova... vi har 5 matcher.. Det säger väll sig själv.. På tisdag/onsdag har vi so prov sen svensk prov på fredagen :)

Giftigt

Nu har ajg in min musik på min iPod ! :)
 Det va lagom längesedan jag
 la inte nytt men nu äre bra ! (Y)
haft en trevlig kväll, men nu ska jag ta å kika
på criminal minds och sova :) puss


Petter  / mattafix        

                                                                                                                                          

Vi tar det igen

Nu så sitter jag och vänta på en speciellperson mawh.. vet itne vad som ska häna riktigt..

Söndag

Snö snö ! Nu är det jul :) tänk om 1 månad är det julafton det känns inte som att det är de tkr jag ! :) Snart är de lov också fyfan va skönt.. Iaf så har jag nyss spelat match vi van med 3-1 ! :D wiie  iaf så gjorde jag inga mål på den tjocka målvakten i runsten, men hade några skott :) hedda & linda va målskyttar! Alla var jätte duktiga tycker jag bra bra ! :)

Lördag

 Hej! Nu har jag nyss klivit upp ur sängen, är ganska trött orkar ingenting.. Blev lite less igår vart en jävligt tråkig fredag. Nu så sitter jag här och funderar på om jag ska gör frukost, men jag orkar verkligen inte haha.. Så va händer idag. Det vet jag inte kanske blir det "Prata" haha ;) We will see, tänkte sätt mig och spela wow nu för ja har så tråkigt =)

Fredag

Nu är det äntligen fredag jag sitter i skolan nu, har engelska vi hålle på med nyhets repotage vi ska göra, på engelska så klart sen ska vi redovisa det som ett nyhetsprogram =) Snart får man veta vad man fick på fransk provet ! Hoppas på de bästa, tror att de va bra iaf.. Idag har jag inga planer :( Tråkigt vi får se

Det har hänt..

Så, nu
var det ett tag sedan man skrev, det har väll inte hänt nått speciellt! Jag har tränat gått i skolan och sådära..

I Tisdags var jag och Elin på öppet hus på Thoren det verkade bra men luktade inte som rosor när man kom in! haha
I onsdags så var jag Elin och Lollo på  öppethus på Polhems skolan! et verkade också bra haha.. kollade på olika program bl.a Energi & bygg som ajg blev lite interesserad av. Men man vet ju inte, det är jätte svårt tkr jag!
Idag hadde jag franska prov också Det gick bra tkr jag, kändes bra hoppas på ett MVG faktiskt men vi får väll se.. sen har det inte hänt nått speciellt som är värt att nämna :)


pussPuss till dig !
Nu ska jag spel lite wow (a) :)


Skola

Hejsan! Idag är det fredag har inget inplanerat för jag har varit sjuk och så har inte riktigt hunnit med attt socialisera mig haha ! Nu sitter jag i skolan näst sista lektionen vi har franska snart! Sen slutar vi skönt skönt, får se vad som händer efter de då ! :) Hör av er om de händer nått kul !
I går Kom WOTLK ut ! ! Whiiie SKit kul :)

Jag vet itne vart de här är på väg !


hej!

Tråkig fredag ...oh yes!

Har suttit brevid min katt nästa hela dagen hon är så söt! Lite svårt för man vet inte vad hon vill i bland, tokan!
Just nu har jag nästan nackspärr... och ont i halsen lite drygt ska gå å lägga mig snart tror jag.. värelösa fedag !

What a Day

Vilken dag...
 
Obama blev ju iaf president vilket var posetivt att få höra!

Vad ska du bland bilarna å göra älskling ..?

När jag kom så satt jag mig vi datorn .. så ringde polisen : sökte efter mamma, gav dem hennes jobb nr ..
Efter bara några sekunder ringde mamma mig och berättade att Selma (minkatt) hade blivit påkörd, men hon levde forfarande. Jag gick ut å letade de skulle tydligen vara längs med valbovägen.. gick en bit så möter jag mamma som åkte för bi med bilen, det visade sig vara grannen som hade fått en katt på sin farstu ;'( Vart så ledsen när jag såg henne, hon bara låg där bland sitt blod och va helt lövig.. hemskt men jag hade en känsla av att hon skulle klara sig gumman min ;/
Mamma ringde veterenären vi bar selma till bilen och åkte dit. Det visade sig att hon hade brutit käken och beckenbenet vet inte om hon fick någon inre blödning.. Veterenären sa iaf att hon har god chans att bättra sig ! Nu är vi hemma vi försöker värma henne nu.. Hon fick någe spel och hoppade ut ur korgen vi la henne i stakarn.. hon kan ju inte gå, nu är hon på plats! ska ta hand om henne gumman !
ps.Hon hade blivit rädd för en hund som kom och då sprang hon ut på vägen och så kom bilen ;'(Älskar dig Jonathan .. <3

Skola

Skola är tråkig .. har haft rast i 1½ h och  nu är de gympa och jag kan inte vara med för jag har gjort illa benet .. :/ segt kunde lika gärna varit hemma ;]

-Ja


Hejdå !

RSS 2.0