Brooklyn Acadamy - Tear It Down

Brooklyn Academy - Tear It Down
En av flera tunga tracs från acedamy

Tisdag

Tisdag
Mind In The Gutter - Dubb Sicks
fman

Wordupdoe! Sov så länge jag kunde idag vilket inte var så länge!  Haha skolan sög som vanlig, hade hemkunskaps prov, det gick bra tror jag. För att inte ha pluggat så mycket iaf!  Nu är mystime so bye bye !
PEACE

Cup i Mora

Cup I Mora

Nu så! Är man färdig packad och klar och sna snart dra i väg till mora för att spela cup! SKA BLI GRYMT KUL. För vi har ju jämt grymt kul, girls! :) aja vi ska fan vinna hela jävla skiten, nu! Nu äre våran tur att vinna tkr jag! :) Kmr hem på söndag, om det är nått så nås man på mobilen!
PEACE

Tisdag

Tisdag 21/4 -09
616 Rewind (Ft. Tonedeff, Deacon the Villain, Sankofa, Kno, & Kashal Tee) - Celph Titled 

Word up! Ne fan imorse kom jag inte upp ur sängen och äcklig som fan drog man i väg o duschade och jävligt ofräsh, till skolan. Hände inte så mycket där.. denna vecka har jag plugg upp till öronen, imorgon är det engelska prov och musik prov, och engelska provet vet jag inte vaf jag ska läsa på om, men det går nog bra endå. På musik provet så ska vi lyssna på massa låtar moch skriva vilken låt/symfoni det är, typ bach och vivaldi och sånt skit! Men men får väll ta å lyssna på det. Efter skolan så gick jag ner på stan med ejlo och emma, dom skulle köpa lite maskerade skit haha.. Iaf så var det träning sen GRYMT jobbigt, men det var kul som vanligt, vi har ju jävligit kul på träningar och allmänt vi tjejer ! ;) haha Nu ska jag iaf sätt i gång och hård plugga! Inget jag ser fram imot, får fixa lite mackor och så så att man orkar.
famn


PEACE !

Söndag

Söndag
Tonite - Eminem
Hej! Vaknade upp på soffan idag, hade tydligen lyckats somna där, och med det sov sättet så fick man jävligt ont i nacken. Men men, idag har det fan inte hänt mycket, kollat på film och chillat och varit på stan är väll vad som har hänt. Söndagarna brukar ju vara rätt tråkiga tkr jag! Den här veckan har väll varit helt okej, men det har inte hänt nått specielt tror jag eller kanske det vet jag inte för det har jag inte fått veta än(aa)! 1½ månader kvar till sommar lov ungefär, skönt som fan!

Sommar


Sommar
Så vare sommarväder åter, när jag kom hem så satte jag mig i solen och stekte lite hah! :D
sommer  

Fredag

Fredag
(Interlude) Stone Garden - The Pshyko Realm
FmanWord up! Sitter i skolan nu fan, har hunnit haft en lektion(tror jag). Är helt trött i huvudet, sov över hur mycket som helst, vaknade 5minuter innan bussen gick, så han ju knappt klä på mig, va bara att springa ut till bussen. Iaf nu så gör jag ingenting, pluggar lite Franska. Hur tråkigt som helst 2 lektioner kvar på fredagen och vi slutar tidigt, så jävla soft. Blir hem och ta en dusch och sova lite haha! Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, är inte så sugen på att gå ut blir väll till att kolla film och chilla, nu ska jag iaf igenom mig den hära skol dagen! Är så jävla hungrig, skönt att de är lunch nu efter NO'n :) Läste nyss att eminem kommer ut med ett nytt album i maj, andra i år, hur soft som helst ! Kan knappt vänta ska iaf dra å kirra den direkt , inge snack om den saken iaf. Blir fint till sommarn! Nästa helg äre cup i Mora också, fan nu jävlar äre dags att vi tar hem en cup brudar! Det är ju våran tur att vinna nu tkr jag! Sen så äre en lite flummcup efter det också som kmr bli jävligt kul, tror och hoppas jag iaf :)

Torsdag

Torsdag 17 april 2009
Tear It Down -Brooklyn Academy

Diagram försurning kväveoxidutsläppDiagram svaveloxid
Hej idag fick man lite sovmorgon vi skulle nämligen till krematoriet, vi fick se hur det gick till när dom kremerade och så lite läskigt att se en kropp brinna upp faktiskt, va rätt coolt att så se iaf tycket jag, efter det vare färd till skolan, sen hade vi 3 lektioner och slutade halv 4 :) När jag kom hem så började jag å sis med en liten jogging tur sen så, började jag skriva mitt NO arbet som tog typ hela dagen, men det var faktiskt skit bra tycker jag, gjorde några egra diagram och lite pics var rätt nais arbete tycker jag! Nu så sitter jag och kollar på IFL Battelgraound ska lägga mig i sängen och kika nu iaf ! Ha det bra!


PEACE!

Onsdag

Onsdag(tisdag)?
Shut Up A Your Face - KRS-one

FMANHeey! Idag är jag så gott som helt bortom allt. Tror itne jag varit så hära trött på länge! Och Onsdagar är en av de segaste dagarna i skolan, tidig lunch och många lektioner :/ Igår fick vi veta vad vi kom in på också, jag kom in på allt jag hade sökt. et är otoroligt låga poäng som behövs för att komma in igår. 130 på bygg 105 på energi  och ah inte mycket över 180p ! Och jag har STOR marginal till allt så jag kan ju chilla nu i skolan känner jag haha. Tror inte det kmr bli nå sänkningar eller så nu så, det är bra. Oj oj skolan känns som att de är jätte mycket på slutet nu, men jag har lite rest prov som ska göras så det är väll de, sen får man typ jätte onödiga hemläxor också som är väldigt skitdrygt. Jag är iaf hemma nu, ska ut å springa lite sen plugga plugga! Inte så kul men haha sånt är livet ! (säger jämt att jag ska plugga men det blir ingenting av't)

Haha

Haha
Foto-Jag

"Ingen svensk musik för dig ?"
Jo det är klart, men blir mest utländskt helt enkelt! :)


Btw. Gryma knockouts på IFL idag på tv4sport! Hoppas ni kikar ;)

PEACE!

Slut på påsklov

Måndag 13 april 2009
A Bullet Never Lies (Feat. Vinnie Paz) (Prod. By DJ Lethal) - Ill Bill

Shit vad tiden går snabbt, en vecka har redan hunnit flugit förbi! Tiden går så snabbt så man kan inte hålla reda på vilken dag det är känns det som iaf. Men det är bra! Så att man kan få sommarlov så snabbt som möjligt. Påslovet har iaf varit bra tycker jag haft roligt iaf mysigt! Och fan skönt som fan att solen har kommit också! Det har ju varit rena sommar vädret här i Gävle mycket mycket vackert! Bara hoppas att det håller i sig. Men just idag så äre ju inte sol, men värmen ligger ju lite i luften iaf. Jag är iaf mycket nöjd med lovet, får hoppas att veckan som kmr går bra också! Ahjuste har fått sommarjobb också så det är ju skönt att veta så man kan inskasera lite cash! (y) Sen skare bli galet skönt att sluta 9an också, fyfan asså, har sökt till JB och Energi programet, men vet inte vilket jag vill gå än! Men nu efter lovet så får vi reda på vad vi preliminärt kom in på så då kan man får lite mer uppsikt får se hur et blir, ska bli kul å få veta iaf! :) Är super trött just nu faktiskt! Ska bara kolla på film och chilla nu innan jag ska sova. Sen så äre skola igen som vanligt ! :'//

PEACE!

Fredag

Fredag
10/4 -09
Creepy Crawl - Necro
(slayin' ya - we blaze all men)

fmanTjo! Har inte skrivit så mycket den hära veckan fan, va ett bra tag sen, har faktiskt hunnit med att bli ett år äldere också (grattis till mig), så har jag varit på cup men de va på helgen iof, men man va ju helt slut efter det! Sen så har jag varit med vänner och så så det har inte blivit så mycket bloggande precis! :) Idag så har jag sovit ut och handlat och kökat pizza med clairis tog en promenix också! Imorgon blir det till att tagga til fan! Hejja hejja.. Nu så ska jag fan sova för jag är helvetes trött!
 
PEACE

Fredag

Fredag
3/4-09
Pit Of The Flame (Ft. DutchMassive & Majik Most) - Celph Titled

Hejhej! Nu åker man iväg till örebro och spelar innebany med underbara laget! Kmr hem på söndag/lördag sen fyller man år! ;) Vi får se om det blir nått skojj då! Men nu ska jag åka i väg tilll örebro så ska vi vinna hela skitet!! GOGO
GGIK

RSS 2.0